Elon Musk îl provoacă pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu: „Miza este Ucraina”

Provocarea a fost lansată de excentricul miliardar pe twitter prin mai multe mesaje pe care unii le-au numit absurde.

Elon Musk îl provoacă pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu: "Miza este Ucraina"

Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, l-a provocat pe președintele rus Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu, sugerând prin mai multe mesaje că cel care va fi câștigător va decide soarta Ucrainei. Provocarea a fost lansată de excentricul miliardar pe twitter prin mai multe mesaje pe care unii le-au numit absurde.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe twitter, folosind litere slave pentru a scrie numele lui Vladimir Putin.

Mai mult decât atât, Elon Musk și-a încheiat mesajul cu „Miza este Ucraina”, frază scrisă tot în limba rusă, indicând aparent că cel care va câștiga lupta ar fi cel care va decide soarta războiului Rusia-Ucraina.

Întrucât Putin nu are un cont personal de Twitter, Musk a etichetat într-o altă postare contul oficial de Twitter al președinției ruse „@KremlinRussia_E. Sunteți de acord cu această luptă?” a întrebat Elon Musk.

Surprinzător, politicienii ucraineni au părut relativ încântați de sugestia lui Musk. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, un fost boxer, a răspuns cu trei emoji-uri care sugerează o îmbrățișare.

Președintele rus nu a răspuns încă provocării și cel mai probabil nici nu o va face.

Elon Musk, fondatorul SpaceX, s-a implicat încă de la început în războiul din Ucraina, el anunțând că va trimite mai multe antene Starlink în orașele afectate de războiul din Ucraina pentru a oferi servicii de Internet pe fondul atacurilor armatei ruse.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Volodimir Zelenski a ținut să îi mulțumească lui Elon Musk pentru acest sprijin. Cu ocazia asta, președintele Ucrainei a dezvăluit că a discutat cu fondatorul SpaceX și despre alte proiecte. De asemenea, prin intermediul unei convorbiri video, Zelenski i-a transmis lui Elon Musk și o invitație pentru a vizita Ucraina după terminarea războiului, iar CEO-ul SpaceX a răspuns că „așteaptă cu nerăbdare” să o viziteze.

„Am vorbit cu Elon Musk. Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu vorbe și fapte. Săptămâna viitoare vom primi un alt lot de sisteme Starlink pentru orașele distruse. Am discutat despre posibile proiecte spațiale. Dar voi vorbi despre asta după război”, a transmis Volodimir Zelenski pe Twitter.

Citește și:
Avertismentul oficial al SUA: „Rusia ar putea folosi arme chimice sau biologice” în războiul cu Ucraina

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle