Ai început să ieși la întâlniri? Obiceiuri proaste pe care să le eviți. Nu-i dai cu adevărat o șansă

O vreme ai stat pe tușă, iar acum te-ai hotărât să iei dating-ul cu asalt. Mare atenție la aceste obiceiuri proaste care te împiedică să găsești persoana potrivită.

Ai început să ieși la întâlniri? Obiceiuri proaste pe care să le eviți. Nu-i dai cu adevărat o șansă

Din păcate, da, există multiple obiceiuri proaste și în ceea ce privește igiena întâlnirilor, chiar până să vă puneți problema dacă încercați sau nu o relație. În mod ironic, te sabotezi singură de la primul date! Desigur, dacă, în unele cazuri, ajungi să te vezi față în față…

Ai un singur gen

Dacă iei toți foștii prieteni sau bărbații de care ți-a plăcut, și îi așezi unul lângă altul, ai impresia că sunt frați sau cel puțin verișori. Când ai un stereotip de bărbat, fie la nivel fizic, de atitudine, job, până la urmă reduci substanțial aria din care îți selectezi un potențial partener. Iar dacă tot discutăm de tipare ar fi util să privești în urmă și să faci o evaluare în ceea ce privește gradul lor de egoism, indisponibilitate emoțională, tendințele abuzive sau dependente. Și selecția riguroasă și sănătoasă să o faci atunci când observi caracteristici similare la bărbatul cu care cochetezi.

Grăbești lucrurile

Dă-i timpului timp și ție șansa să-l cunoști cu adevărat pe noul candidat de relație. Să îi vezi prietenii, familia, hobby-urile, modurile în care gestionează conflictele și situațiile delicate. În ce măsură este dispus să îți fie alături, dacă te poți baza pe el, și care sunt compatibilitățile de la lucruri mărunte la cele majore. Așadar, nu te grăbi!

Ești agățată de un indisponibil…

… alături de care situația nu va evolua niciodată așa cum visezi tu. Cu toate astea ai decis să ieși la întâlniri, dar genul de băiat bun te lasă rece și nu primește o șansă reală. Mai mult, nimeni nu pare să-ți stârnească cu adevărat interesul. Pune punct situației toxice și dă-ți timp să te vindeci emoțional. Pune în balanță: ce-ți oferă indisponibilul și ce-ți oferă băiatul bun? Cine îți poate împlini cu adevărat nevoile emoționale? În niciun caz primul…

Te aștepți la focuri de artificii

În mintea ta este acel construct care spune că prima întâlnire trebuie să-ți dea fluturași în stomac, focuri de artificii în universul interior, iar interacțiunea în sine să fie cea mai reușită. Dacă nu se întâmplă asta ești dezamăgită, și chimia instantă devine criteriul eliminatoriu. Dacă totuși bărbatul ți se pare ok fizic, ieși cu el la mai multe intâlniri, e posibil să ai o surpriză plăcută!

Ești absentă

În ziua de azi telefonul a devenit parcă o prelungire a ființei noastre. Iar social media dă dependență. Lasă telefonul în poșetă și conectează-te autentic la bărbatul cu care ai ieșit la întâlnire. Nu intra pe Facebook, Instagram, nu le răspunde prietenilor care se amuză pe grupul comun, o poți face mai târziu. Distragerile de genul acesta nu sunt politicoase, ci mai degrabă o fugă de potențiala vulnerabilitate. De asemenea, atunci când stați de vorbă… priviți-vă! Nu analizați oamenii din restaurant, tablourile de pe pereți când sunteți angrenați într-o conversație.

Lasă autocontrolul

Când ești mult prea studiată, naturalețea se distruge cât ai clipi. Mai mult, ajungi să vinzi o imagine falsă care nu e în concordanță cu adevăratul tău sine. Demonstrezi că ești nesigură, încerci să pari ceea ce nu ești, iar perfecționismul e pe ordinea de zi. Și cine își dorește să trăiască sub presiunea perfecțiunii?

Citește și:
Exerciții de apreciere utile în cuplu! Dați relației o șansă în plus

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle