Vedete care au refuzat să își sărute partenerii alături de care au jucat în filme

O mulțime de persoane și-ar dori să aibă oportunitatea de a se săruta cu o vedetă, însă există numeroși actori care au refuzat să își refuze partenerii în diferite filme.

Te-ai aștepta ca vedetele să facă orice pentru rolul pe care l-au primit și să respecte întocmai instrucțiunile regizorului, însă au existat cazuri în care vedetele au refuzat să respecte scenariul. În cazul de față, acești actori au refuzat să își sărute partenerii din diferite motive.

Janet Jackson


Deși pe ecran Janet Jackson și Tupac Shakur au avut o chimie puternică în filmul „Poetic Justice”, au existat câteva tensiuni din cauza scenelor intime interpretate de cei doi. Din cauza trecutului său, Janet a cerut ca Tupac să facă un test HIV. Rapper-ul a refuzat această cerere, considerând-o o insultă, iar Janet a acceptat să filmeze până la urmă scenele.

Denzel Washington

Probabil multe persoane și-ar fi dorit să o sărute pe Julia Roberts, însă Denzel Washington a refuzat să o facă pentru filmul din 1993 „The Pelican Brief”. Actorul a decis să nu facă scena sărutului cu Julia Roberts deoarece nu voia să aibă un rol în stabilirea idealurilor de frumusețe de la Hollywood și să își îndepărteze fanii.

Julia Roberts

Julia Roberts și Nick Nolte nu s-au înțeles deloc în timpul filmărilor pentru „I Love Trouble”, iar relația lor a fost atât de dificilă încât a fost nevoie ca ei să își filmeze separat scenele și apoi să fie unite. Cu toate acestea nu au reușit să scape de sărut, iar Julia Roberts a declarat în 2003 pentru Us Weekly că Nolte a fost dezgustător.

Will Smith

Will Smith este un actor de succes, însă la începutul carierei a jucat și în câteva filme mici, independente. În filmul „Six Degrees of Separation” din 1993, el a primit rolul lui personaj gay și se pare că l-a înfuriat pe regizor atunci când a refuzat să sărute pasional partenerul în fața camerei. Smith regretă acum această decizie, spunând că a fost un lucru imatur din partea lui, dezvăluind însă că nu era încă stabil din punct de vedere emoțional pentru a face asta.

Kevin Hart

Kevin Hart a jucat de-a lungul timpului în diferite tipuri de filme, însă pentru unele roluri și-a ieșit din zona de confort. În 2015 el a dezvăluit că nu s-a simțit confortabil jucând rolul unui personaj gay, pentru că știa nu putea da 100% din ceea ce poate, având nesiguranțe în privința calităților sale de actor. Cu toate acestea, el l-a sărutat în glumă pe Dwayne Johnson în 2016.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan ar fi trebuit să îl sărute pe Charlie Sheen de trei ori într-o scenă pentru filmul „Scary Movie 5”, însă ar fi refuzat din cauza trecutului actorului. Potrivit TMZ, Lindsay le-a zis cu mult timp înainte producătorilor că nu se simte confortabil cu aceste scene, însă scenariul nu a fost schimbat decât în ultima clipă. Astfel, pentru acele scene s-a folosit o dublură, iar alte scene au fost tăiate complet.

Ulterior, Lindsay s-ar fi simțit prost pentru acest refuz și ar fi încercat să își ceară scuze, însă potrivit Daily Mail ea și-a stricat telefonul și nu l-a putut contacta. Probabil cei doi se înțeleg mai bine acum având în vedere că actorul i-a oferit 100.000 de dolari pentru a o ajuta pe vedetă să își acopere taxele în 2012.

Miles Teller și Shailene Woodley

Se pare că între Miles Teller și Shailene Woodley au existat tensiuni în timpul filmărilor pentru „The Spectacular Now”, iar problema ar fi fost respirația actriței. Miles Teller a povestit că Shailene lua ierburi chinezești și din cauza acestora respirația ei nu era foarte plăcută. Totodată, actrița ar fi fost deranjată de faptul că Miles obișnuia să bea Gatorade, așa că cei doi se „chinuiau” reciproc înainte de scenele în care ar fi trebuit să se sărute.

Citește și:
Comediile romantice cu cele mai mari câștiguri la box office din toate timpurile

Foto: PR, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle