10 filme subapreciate, care merită cu siguranță atenția ta

Chiar dacă nu au primit laude din partea criticilor și acum sunt considerate subapreciate, filmele de mai jos merită atenția ta.

Există destule motive pentru care un film ajunge să fie considerat subapreciat. Fie că vorbim de reacții negative din partea criticilor, a publicului sau o interpretare dezamăgitoare a actorilor, filmele subapreciate ajung să fie uitate foarte repede. Însă, mai sunt și acelea care au fost subevaluate mult prea aspru, deși aveau în spate povești interesante și care meritau descoperite.

Iată 10 filme subapreciate, pe care ar trebui să le urmărești.

1. The Assistant

În filmul The Assistant, Julia Garner o joacă pe Jane, care a absolvit recent facultatea și aspiră să devină producătoare de film. Până atunci, devine asistenta unui renumit producător. Cu fiecare zi care trece, Jane devine tot mai conștientă de abuzul din jurul ei. În cele din urmă decide să ia atitudine și să descopere adevăratul sistemul în care a intrat de fapt. Deși acel bărbat nu e menționat niciodată, comparațiile cu Harvey Weinstein sunt mai mult decât evidente.

2. Stardust

Stardust are toate elementele unui film fantasy de succes, dar a fost subapreciat. Tânărul Tristan Thorne se îndrăgostește de una dintre cele mai frumoase fete. El îi va face promisiunea iubitei sale că va recupera o stea căzătoare pentru a-și dovedi dragostea față de ea, astfel că va porni într-o aventură într-un tărâm magic.

3. Daredevil

În Daredevil, rolurile principale le aparțin actorilor Jennifer Garner și Ben Affleck. Cei doi fac echipă pentru a-și salva propriul oraș de dușmanul lor, Kingpin, dar și pentru a căuta răzbunare pentru moartea tatălui lui Daredevil. Deși în viața de zi cu zi, Matt Murdock este avocat, seara capătă o altă identitate, Daredevil, căutând astfel să combată nedreptatea pe care nu o poate rezolva în sala de judecată.

4. Jennifer’s Body

Jennifer și Needy, jucate de Megan Fox, respectiv Amanda Seyfried, sunt cele mai bune prietene, cu toate că au foarte puține lucruri în comun. Jennifer este una dintre fetele populare din liceu, însă ea e posedată de un demon și îi omoară pe colegii ei. Needy trebuie să descopere ce anume a făcut-o pe prietena ei să se transforme, dar și să găsească un mod prin care să pună capăt crimelor comise de ea. Jennifer’s Body și-a câștigat statutul de film cult datorită scenariului și personajelor.

5. Win a Date with Tad Hamilton!

Win a Date with Tad Hamilton este o comedie romantică care înglobează toate stereotipurile pe care le-ai revăzut până acum în filmele de genul acesta, dar totuși, merită să îi acorzi o șansă. Rosalee Futch, o tânără care trăiește într-un mic oraș, își dorește să își întâlnească idolul într-o zi, și anume pe Tad Hamilton. Cu ajutorul unui concurs, câștigă marele premiu, și anume întâlnirea cu Tad. Ce este și mai interesant e triunghiul amoros dintre Rosalee, Tad și Pete, cel mai bun prieten al lui Rosalee, care e îndrăgostit de ea în secret.

6. Locke

Tom Hardy este personajul principal din Locke. El îl interpretează pe Ivan Locke, un familist implicat și manager de construcții de succes. Viața lui se schimbă radical atunci când primește un telefon în preajma uneia dintre cele mai mari provocări din cariera sa, care va da naștere unor evenimente neașteptate și care îi vor pune existența în pericol. Pelicula a avut un buget de 2 milioane de dolari, profit de 5 milioane de dolari și a fost filmată în șase zile.

7. Speak

Filmul Speak are la bază romanul lui Laurie Halse Anderson din 1999. Actrița Kristen Stewart o joacă pe Melinda Sordino, o adolescentă care a fost victima unui viol. Rachel Bruin, cea mai bună prietenă a ei, s-a întors împotriva ei, precum și ceilalți colegi. Melinda își găsește liniștea în artă, însă filmul e cu atât mai intens cu cât descrie experiențele tinerei și motivul pentru care a ales să nu vorbească despre incident. 

8. Disobedience

Disobedience urmărește povestea unei femei care se întoarce în comunitatea ei evreiască ortodoxă, după ce nu a mai fost acceptată pentru că a fost atrasă de o prietenă din copilărie. Ea se reîntâlnește cu acea femeie, cu care a și avut o relație, iar pasiunea lor se reaprinde. Pelicula explorează atât credința, cât și sexualitatea, iar interpretarea personajelor îți va întrece așteptările. 

9. A Vigilante

În cazul în care ai văzut Promising Young Woman, The Vigilante este o versiune mult mai întunecată și care aduce în atenție povestea lui Sadie, care scapă de soțul ei abuziv și violent. Scopul ei este acela de a-i elibera pe ceilalți care se află în pericol. Se pregătește luni de zile, se antrenează și e pregătită pentru răzbunare. Olivia Wilde o joacă pe Sadie și acest film te va convinge că e o actriță care merită atenția ta.

10. Just Wright

În comedia romantică Just Wright, Queen Latifah o joacă pe Leslie, o fizioterapeută care se îndrăgostește de un jucător de baschet pe care îl ajută să se recupereze după o accidentare care îi pune în pericol cariera. În schimb, Scott McKnight e atras de prietena din copilărie a lui Leslie, Morgan.

Citește și:
Actori care au câștigat premii importante pentru interpretarea unor personalități iconice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle