Horoscopul zilei de 4 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Mai sensibilă decât de obicei, astăzi vei vedea fiecare comentariu care te contrazice ca pe un atac personal. Într-o relație, jumătatea ta va încerca mai mult decît de obicei să îți intre în grații. Te irită acest tip de comportament, dar nici nu faci nimic ca să îl combați.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 aprilie 2020

O persoană dragă îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă pentru tine o adevărată relație de prietenie. Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de sugestivă în orice contexte în care te vei afla. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Pentru tine, nimic din ceea ce trăiești nu este fără sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 aprilie 2020

În această perioadă te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine. Lipsa de energie care rezultă este definitorie. Spre sfârșitul zilei devii mai înceată și mai visătoare. Încearcă să îți structuezi într-un mod organizat prioritățile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 aprilie 2020

În urma unor conflicte dure cu partenerul de viață, ai senzația că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Începi să înțelegi faptul că ți-ai ales o cale care nu e chiar ceea ce ți se potrivește. Atunci când cei din jur trec prin momente dificile, ești prima persoană pe care se pot baza.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Nu trebuie și nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară de astăzi te va incita s-o faci. Având în vedere contextele tensionate în care te vei afla, este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Atunci când vine vorba de anumite persoane, nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Ai sentimentul că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult pe intuiție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Te lași condusă de ceea ce simți, dar nu o mai faci fără să iei în considerare implicațiile pe care le presupune această acțiune.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. În această perioadă dificilă din viața ta tot ceea ce poți face este să îți dai voie să simți. Starea de sanatate nu este prea bună și este indicat să te menajezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei. Deși ceri sfaturi într-un mod constant de la toți cei care te înconjoară, ai învățat să îți urmezi intuiția și să faci doar ceea ce simți. Această zi se anunță a fi provocatoare pe plan profesional.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 aprilie 2020

Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, persoana iubită este cea care te inspiră, întotdeauna. Frustrările pe care le ai dintotdeuna în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile.  
Articole astro