Horoscopul zilei de 22 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 februarie 2020

Schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deși îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi totuși să fii tu cea care face compromisuri. Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 februarie 2020

Relațiile de prietenie de care te bucuri în această perioadă a vieții tale sunt cheia împlinirii tale emoționale. Prietenii te ajută foarte mult să faci față situațiilor de criză prin care treci adesea. Dacă tot este weekend, încearcă să oferi și familiei măcar o mică parte din timpul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 februarie 2020

Atunci când vine vorba de familia pe care o ai, te consideri o persoană norocoasă. Îți dorești apropiere și afecțiune în raport cu anumite persoane și consideri că a fi sinceră cu privire la propriile sentimentele este singura modalitate prin care poți obține acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 februarie 2020

Astăzi primești din nou susținerea acelei persoane din viața ta care întotdeauna a avut grijă de tine. Recunoștința pe care i-o porți nu poate fi exprimată în cuvinte. Viața profesională îți surâde încă o dată. Ești promovată și vei avea în echipa colegii cu care te înțelegi cel mai bine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 februarie 2020

Te simți bulversată, obosită și din cauza stării pe care o ai este posibil să dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa conflictelor imprevizibile de astăzi. Cei apropiați îți respectă întotdeauna nevoia de intimitate, chiar dacă asta presupune să anulezi în ultimul moment anumite planuri pe care le aveai stabilite cu ei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 februarie 2020

Una din caracteristicile extraordinare ale personalității tale este capacitatea de ”a te îndrăgosti” de potențialul pe care îl vezi în cei din jur. Indiferent de context, crezi că fiecare dintre noi poate reuși. Chiar dacă te afli într-o relație, un simplu flirt poate deveni ceva serios.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 februarie 2020

Chiar dacă îți dorești să punctezi clar opinia ta cu privire la anumite aspecte, respectul față de cei din jur te înfrânează. Nu îți place atunci când atitudinea ta este ca o notă discordantă în raport cu ce se întâmplă în jur. Este posibil ca anumite emoţii puternice să iasă la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 februarie 2020

Stresul pare că îți ”învăluie” întreaga existență. Vorbești neîncetat despre sine în termeni negativi, deprimanți și ai senzația că cel puțin pentru această perioadă a vieții, nimic nu este realizabil. Ai nevoie să fii înconjurată de adevărați susținători ai persoanei tale pentru a putea trece peste provocările de care ai parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 februarie 2020

Avansarea într-o nouă funcție te scoate, fără să îți dai seama, din rutina cu care erai obișnuită. Pentru a excela pe noua poziție va trebui să te adaptezi repede schimbării. Faptul că ești destul de populară în colectivul de prieteni îți oferă anumite avantaje atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 februarie 2020

Crezi în schimbarea care are loc în viața ta în această perioadă, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Zilele astea de weekend aduc stări de neliniște, de disconfort emoțional și vei avea din nou dubii în raport cu alegerile făcute în trecut în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 februarie 2020

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția ta de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 februarie 2020

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă, în mod prea puțin subtil, să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. Ocazia pe care o ai astăzi de a-ți argumenta anumite alegeri profesionale te va ajuta să îți întărești încrederea în propriile valori.
Articole astro