Horoscop săptămânal: 7-13 martie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 martie 2022

Relațiile din viața ta nu îți oferă întotdeauna împlinirea de care ai nevoie. Indiferent de cum se prezintă în prezent cariera ta, tot vei continua să îți proiectezi noi obiective. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență asupra lucidității cu care te raportezi la ceea ce trăiești.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 martie 2022

"Recalibrarea" imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. În perioada următoare este important să nu grăbești lucrurile și să tratezi totul cu răbdare și calm. Te reconectezi cu propria creativitate.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 martie 2022

Sacrificiile pe care consideri că le faci, pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură. Oamenii cu care locuiești sub același acoperiș reprezintă catalizatorul fericirii tale. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești condusă de o forță extraordinară.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 martie 2022

Durează doar câteva secunde pentru ca cei din jur să își formeze o primă impresie despre tine. Având în vedere rapiditatea cu care se întâmplă acest lucru, este de preferat să acționezi diplomat. Firea mult prea exuberantă nu înclină balanța în favoarea ta atunci când te afli în mediile profesionale. Rutina de care ai parte va rămâne neschimbată și în zilele următoare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 martie 2022

Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci. Cu toate astea, nu vrei să te îndepărtezi de cei care au nevoie de ajutorul tău necondiționat. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 martie 2022

Această săptămână îți oferă oportunitatea de a face lucrurile diferit. Partenerul te sprijină în toate deciziile pe care le iei, nu trebuie să îți fie frică de acest aspect. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur. Trăiești prea mult în mediul virtual. Realitatea palpabilă a vieții tale unde este?

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 martie 2022

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece legătura din spatele ei te ajută să trăiești în concordanță cu propriile sentimente. Autenticitatea nu reprezintă doar un clișeu pentru tine. Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Poate este necesară o schimbare de perspectivă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 martie 2022

Nu îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine. În astfel de situații simți că nu mai deții controlul. Îți este frică de riscurile pe care ți le asumi. Nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face în zilele acestei săptămâni nu va rămâne fără rezonanță. Primăvara este anotimpul tău preferat. Bucură-te de această perioadă a anului!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 martie 2022

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. "Amestecul" de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența în anumite decizii.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 martie 2022

De prea multe ori în viața ta ai fost radicală și și ai plasat ultimatumuri care nu își aveau niciun rost. Unul dintre ele a fost urmat de către cineva apropiat, iar relația s-a destrămat. Atunci când ești atentă la ceea ce simți, trebuie să analizezi și din punct de vedere rațional ceea ce rezultă de aici. De prea multe ori emoțiile ne fac să luăm decizii radicale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 martie 2022

Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul acestei săptămâni. De cele mai multe ori reușești să faci față presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simți răvășită de complexitatea acestei poziții ciudate. Încearcă să faci orice este nevoie pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 martie 2022

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. La birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai și decide pentru propriul bine, nu pentru al celor din jur.
Articole astro