Horoscop săptămânal: 19 – 25 august 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19 - 25 august 2019

Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. În zilele următoare nu vei reuși să îți organizezi și eșalonezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Nu îți plac minciunile și jocurile ”alunecoase”. Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încredere.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19 - 25 august 2019

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași ”condusă” de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 - 25 august 2019

Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac, chiar dacă sunt multe persoane care vor încerca să îți influențeze pașii pe care urmează să îi faci. Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19 - 25 august 2019

Creșterile bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Chiar dacă atmosfera din jurul tău este mult prea încordată față de ceea ce ai avea tu nevoie în această perioadă, reușești să te retragi în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Acesta este unul din marile tale atuuri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19 - 25 august 2019

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el, ai încredere în propriile resurse. Modul în care energia astrală ajunge să îți influențeze alegerile nu este unul tangibil, dar ești conștientă de faptul că acțiunile tale au un impact undeva în Univers. În perioada următoare ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 - 25 august 2019

Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Este vizibil faptul că tânjești după afecțiunea anumitor persoane, dar nu consideri că această deschidere emoțională face din tine o persoană vulnerabilă. Îți asumi propriile emoții.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 19 - 25 august 2019

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Legătura Soare-Lună poate ”amesteca” energiile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Indiferent că zilele ți se par lungi sau scurte, obositoare sau mai calme, tu reușești să îți atingi întotdeauna obiectivele.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 - 25 august 2019

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur și de a-i motiva să își urmeze visurile. În plan personal, deși stai la distanță de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat. Tu de desprinzi foarte greu de cineva care a însemnat atât de mult pentru tine. Pur și simplu nu știi cum să ”scurtezi” aceste proces de detașare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 - 25 august 2019

Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi greu de integrat. Nimic din ceea ce ți se întâmplă însă nu este la voia întâmplării. Ești conștientă de impactul pe care îl are orice tip de decizie din viața ta. Această conștientizare te ajută să trăiești totul la cote maxime.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 - 25 august 2019

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Accepți despre sine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme. La birou toți te știu ca fiind un adevărat profesionist, iar corectitudinea cu care faci lucrurile este de fapt cartea ta de vizită.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 - 25 august 2019

Pe parcursul zilelor următoare te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine, chiar dacă lipsa de energie care rezultă este definitorie. Reușești destul de bine să îți organizezi activitatea profesională, dar și obiectivele personale astfel încât balanța celor două sectoare se află mereu în echilibru.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 19 - 25 august 2019

Fără să îți dai seama de această dinamică, alegi să te îndepărtezi de anumite persoane. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te ”blochează” din punct de vedere energetic. Ai răbdare cu tine!
Articole astro