Cum sa te simti mai energica aproape instantaneu

Desi este foarte dificil sa treci peste oboseala sau disconfortul unei nopti nedormite, exista cateva metode pentru a te simti mai energica aproape instantaneu.

Cum sa te simti mai energica aproape instantaneu

Ce poti incerca pentru a te simti din nou in forma? Iata cateva lucruri usoare care te vor ajuta sa te simti mai energica in cel mai scurt timp.

Bea apa

Lipsa de energie poate fi si un semn al faptului ca este deshidratata. Acest lucru te poate face sa te simti apatica, fara chef, iti poate cauza ameteli si uneori chiar si dureri de cap. Asigura-te ca ai mereu la indemana o sticla de apa. Cand vrei sa te simti mai energica bea mai multa apa, in special cat mai rece.

Fa o plimbare

Aer curat si soare! Pot face minuni cand vine vorba despre nivelul nostru de energie. Daca stai la birou o zi intreaga, ofera-ti macar 15 minute pentru a iesi din birou si a sta departe de calculator. Acest gest poate chiar sa iti creasca nivelul de productivitate.

O gustare energizanta

Corpul si creierul tau au nevoie de alimente care sa te ajute sa depasesti cu bine o zi mai agitata. Daca vei alege alimente bogate in zaharuri sau grasimi, acestea nu vor face altceva decat sa iti afecteze negativ organismul si te vei simti fara vlaga si fara chef. Opteaza pentru alimente cu proteine sanatoase, fibre si cereale.

Miscare

O scurta sedinta de sport te poate face sa te simti mai energica deoarece iti accelereaza circulatia sangelui si ajuta si la imbunatatirea digestiei. Poate fi vorba doar de cateva miscari de yoga.

Danseaza

Fa un playlist cu toate piesele care iti plac si distreaza-te pentru cateva minute dansand de una singura! S-a dovedit stiintific ca dansul ii face pe oameni sa se simta mai fericiti si mai putin stresati. La fel ca orice alta forma de sport, dansul iti ofera un surplus de energie care te va ajuta pe tot parcursul zilei.

Citeste si:
10 lucruri din viata de zi cu zi care iti pot afecta hormonii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din health & diet