6 lucruri pe care instructorul tău de fitness ar vrea să nu le mai faci

Ești o femeie ocupată, așa că este esențial să obții cele mai bune rezultate în timpul unei ședințe la sală.

6 lucruri pe care instructorul tău de fitness ar vrea să nu le mai faci

Iată 6 lucruri pe care instructorul tău de fitness ar vrea să nu le mai faci.

1. Să crezi că mai mult efort înseamnă rezultate mai bune

Poate că ai senzația că atunci când petreci ore întregi la sală și ridici greutăți mai grele vei avea rezultae mai bune. Ei bine, acesta este un mit. Este bine să faci excerciții în mod inteligent – acestea nu trebuie să fie neapărat grele. E vorba despre calitate, nu despre cantitate. Cel mai important este să te încălzești, să faci excercițiile potrivite și să îți folsești energia pentru a executa corect exercițiile.

2. Te umpli cum batoane de proteine

Doar pentru că sunt vândute la plafar, nu înseamnă că sunt sănătoase. După ce ai făcut efort, ai transpirat și ai folosit energia pentru a transforma masa musculară, nu te hrăni cu ingrediente procesate și zahăr.

3. Ignori micile câștiguri

O parte foarte importantă care ne menține motivați este faptul că ne simțim bine în legătură cu ce am făcut. Asigură-te că sărbătorești micile victorii. Ai făcut o serie de excerciții în plus față de ieri? Felicitări. Ți-ai bătut cu două secunde recordul personal? Minunat. Este important să fii conștientă de progresul tău.

4. Nu faci încălzire

Este greu să ajungi la timp la clasele de seară, dar dacă ajungi târziu la clasele de spinning și te urci pe bicicletă fără să fi făcut încălzirea, vei avea de suferit. Chiar dacă întârzii, încălzește-te măcat câteva minute pentru a te pregăti de antrenament.

5. Cauți scurtături

Ne pare rău, dar este adevărat. Nu există scurtături care pot înlocui dedicarea, programarea și consistența. Implică-te și rezultatele nu vor înceta să apară.

6. Te minți

Atunci când alegi să urmezi o dietă prea restrictivă sau un program pe care știi că nu îl vei putea respecta, sunt șanse mari să abandonezi. Dacă te minți pe tine însuți și îți minți antrenorul va fi foarte dificil să reușești să îți atingi idealurile. Fii sinceră cu ceea ce îți dorești și fă-ți un program realist. Odată ce te-ai pus în mișcare, poți adapta programul și dieta. Important este să îți schimbi rutina.

Citește și:
Mituri despre fitness care îți fac mai mult rău decât bine

Text: Bianca Margarit
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet