Top 7 cele mai cool ținute de pe Instagram și pe cine să urmărești

Inspiră-te de la influencerii cool de pe Instagram pentru a-ți crea cele mai fresh ținute pentru primăvară.

Instagramul a devenit cea mai importantă sursă de inspirație pentru toți cei care adoră moda. Pe scurt prin Instagram ai acces la orice e nou, orice e cool, vezi live colecțiile celor mai importanți designeri sau styling-urile influencer-ilor. Așadar, am ales câțiva influnceri care ne plac și pe care îi admirăm. Urmărește-i și tu, nu vei regreta.

1. @pernilleteisbaek

Este una dintre cele mai relaxate și cool apariții din social media, tocmai a născut al treilea copil și are un stil extrem de actual și mereu câte un element neașteptat în ținuta sa. Pantofii ascuțiți albi și pantalonii ultra baggy, în acest caz arată extrem de avangardist. Cine altcineva s-ar fi gândit să facă astfel de combinații?

2. @handinfire

Tiffany Hsu, directorul de modă al site-ului mytheresa, surprinde mereu cu ținutele ei îndrăznețe și foarte des ultra colorate. Stilul ei este unul „classic with a twist” și alege mereu acele piese cu personalitate și umor. Este o apariție în lumea modei!

3. @leoniehanne

Cunoscută pentru creativitatea cu care își prezintă ținutele, are o abordare modernă, funny și nestudiată atunci când postează. În plus, la ea poți vedea cele mai noi piese ale marilor case de modă.

4. @vikyandthekid

Viky Rader este o apariție rafinată, studiată dar ținutele sale clasice, fără cusur, pot fi inspiraționale pentru cele dintre voi care au un stil asemănător cu al ei. Eu, de exemplu, ador ținutele sale monocrome.

5. @Camillecharriere

Camille este acea pariziancă pură, cu un stil relaxat dar fashion și o nonșalanță pe care ne-o dorim cu toții. Felul în care poartă jeanșii cu 3 numere mai mari și nu mai adaugă decât un T-shirt alb este unic!

6. @suzannekoller

Este una dintre cele mai appreciate stiliste ale momentului și cunoscută pentru felul în care îmbină minimalismul cu accente „heavy”. Ador stilul ei atât de curat dar atât de îndrăzneț.

7. @annabelrosendahl

Ne-am cunoscut la New York Fashion Week și m-a impresionat grija cu care își alege accesoriile atunci când își construiește o ținută. Este genul de fashionista pentru care detaliile sunt mai importante decât orice altceva.

Citește și:
Back to flats! De ce ar trebui să porți pantofi fără toc în această primăvară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion