Operațiunea Dulapul cu Sorin Stratulat

Sorin Stratulat, unul dintre cei mai talentați hairstylists din România și fondatorul salonului Beauty District, își definește stilul ca fiind "basic with a touch of gold".

Sorin Stratulat ne-a primit în apartamentul său masculin, dar extrem de stylish, într-o zi de miercuri, spunându-ne mie și fotografului Christian Tudose că a decis să ne facă ziua foarte frumoasă! Așa că a gătit pentru noi câteva delicatese cărora nu le-am putut rezista, în ciuda regimului pe care încerc să îl țin de o viață. Pe scurt, Sorin este o gazdă excelentă și, cum știm deja că locuința unui om îi reflectă și personalitatea, mi-am dat seama cât de organizat, pozitiv și zen este.

Sorin îmi mărturisește că, odată cu momentul în care și-a înțeles stilul vestimentar, a înțeles și cum este el ca om. „Încerc să nu mă îndepărtez niciodată de asta. De altfel, piesa de rezistență din garderoba mea este un blazer Givenchy care, de câte ori îl port, mă face să mă simt în control.”

Sorin ascultă mereu muzică în surdină cât stă acasă, iar printre gadget-urile sale preferate se numără și o boxă audio: „Nu plec la nici un shooting fără boxa portabilă. Sunt dependent și de telefonul meu special pentru social media, dar și de căștile noise cancelling, cu ajutorul cărora mai iau câte o pauză din când în când”, îmi mai spune Sorin.

Stilul său organizat se reflectă și în felul în care își planifică sesiunile de shopping. „De fiecare dată când vreau să îmi cumpăr ceva, mă gândesc întâi dacă am nevoie de acea piesă vestimentară și îmi privesc garderoba în ansamblu. Respect mereu asta, indiferent cât de mari sunt tentațiile.”

Sorin Stratulat admite că ține cont de tendințe, la nivel de inspirație: „Evit totuși să port piesa sezonului doar pentru că este hot și cred că trebuie să filtrăm totul. Cel mai sănătos este să ne formăm propriile păreri, citind cărți sau reviste de modă.”

FASHION ADVICE

  • „Cunoaște-ți corpul , petrece timp cu el și învață să te apreciezi. Chiar dacă azi nu ești în cea mai bună relație cu el , poți să o îmbunătățești.”

ESSENTIAL BUYS:

  • Blazere negre cu detalii.
  • Tricouri albe.
  • Flori pentru casă.
  • Cărți.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu actrița Ioana Blaj

Foto: Christian Tudose

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion