Operațiunea Dulapul cu Adeline Catinas

Adeline Catinas, directorul creativ și fondatorul brand-ului Cathias Edeline, are un stil eclectic, combinând cu ușurință elemente sport cu texturi precum paietele sau brocartul.

Designerul Adeline Catinas locuiește în cea mai cochetă mansardă din București, unde piesele ei vestimentare favorite stau lângă piese de mobilier franțuzești, în culori pastelate, iar rezultatul acestei combinații este unul minunat, de poveste. Adeline adoră accesoriile, iar geanta ei preferată este una din propria sa colecție, din piele de piton. „Îmi place să port accesoriile create de mine, le simt foarte aproape de sufletul meu și de personalitatea mea.

Adeline îmi mărturisește că și bijuteriile joacă un rol major în garderoba ei: „Alegerea bijuteriilor unei femei arată înțelegerea acesteia despre ea însăși. Designerul își petrece timpul între București și Londra, așadar am întrebat-o nerăbdătoare care sunt locurile ei favorite pentru shopping din capitala britanică: „Este orașul care aduce laolaltă absolut toate stilurile vestimentare. Poți face shopping în locuri total diferite, cum ar fi Portobello sau Harrods, și pot garanta că nu există să nu găsești ceea ce cauți!, mi-a răspuns ea.

Tânărul Simon Porte (Jaquemus) este, în accepțiunea lui Adeline, designerul momentului. „Nu îmi iese din minte imaginea câmpului de lavandă în care și-a prezentat Simon Porte ultima colecție, cea care i-a marcat și cei zece ani de carieră. Iar tăieturile sale oversized, dar super-sexy în același timp, mi se par perfecte și foarte actuale.

Adeline îmi mai spune la sfârșitul întâlnirii noastre că este mereu la curent cu toate tendințele, dar că le adaptează stilului ei, fără să le respecte întru totul: „Îmi place să adaug viziunea mea personală trend-urilor!.

Fashion Advice:

  • Ca să ai stil trebuie întâi și întâi să te cunoști foarte bine. Nu te ghida după tendințe decât dacă simți că acestea chiar se integrează în stilul tău vestimentar.

Essential buys:

  • Cămăși oversized.
  • Tricouri cu mesaje.
  • Stilletos.

Fotografii: Christian Tudose.

Citește și:
8 cizme & botine de toamnă care îți trebuie acum!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion