O zi alături de Nina Suess, unul dintre cei mai apreciați fashion influencers

Află cum arată o zi a Ninei Suess, fashion influencer, la New York Fashion Week și cum se pregătește pentru unul dintre cele mai râvnite show-uri americane, Tommy Hilfiger.

Nina Suess este unul dintre cei mai apreciați influencers (iată că un nou cuvânt și-a găsit locul în vocabularul nostru) din Germania, cu peste 320.000 de followers pe Instagram, iar blog-ul său cu același nume datează deja din 2013 și a devenit azi un adevărat reper de stil.

Pe Nina am cunoscut-o la fitting-ul pentru show-ul lui Tommy Hilfiger. Te întrebi ce înseamnă fitting pentru un show? Ei bine, o persoană publică este invitată în showroom-ul unui brand pentru a-și alege o ținută pe care să o poarte în ziua prezentării. În cazul de față, Nina și-a ales o ținută care urma să apară pe podium în show-ul lui Hilfiger de la iconicul teatru Apollo din Harlem. Da, câțiva dintre invitați au avut privilegiul să poarte piese care se lansau chiar în acea seară. Asta datorită conceptului inventat de Tommy, #seenowbuynow, pe scurt, orice piesă din show poate fi cumpărată pe loc, în timp real. Asta da inovație!

Nina este o fire hotărâtă, foarte exactă, dar și foarte comunicativă & creativă și mereu cu zâmbetul pe buze. Împreună cu fotograful Tudor Cucu am „urmărit-o pe Nina Suess în acea zi până la momentul la care a fost pregătită pentru a pleca la show. Pe parcursul acestei zile am reușit să stăm de vorbă despre stilul ei, despre ținuta sa preferată din ultima colecție Tommy HilfigerXZendaya, dar și despre ce înseamnă social media pentru ea.

ELLE: Care a fost primul tău contact cu lumea modei?
NINA SUESS: Un internship la revista Madame, unde în principal m-am ocupat de secțiunea de călătorii. Am petrecut însă destul de mult timp și în așa-zisa „cameră de styling, discutând mereu cu editorii de modă.

ELLE: Cum îți definești stilul?
N.S.: Cred că stilul meu este greu de definit, deoarece îmi place să port orice și de cele mai multe chiar în același timp (râde). Acest lucru poate funcționa sau nu, cred că depinde de gustul fiecăruia.

ELLE: Te consideri o persoană care încalcă regulile în modă?
N.S.: În general da, prefer să încerc lucruri noi și să fiu curajoasă, decât să mă întreb mereu cum ar fi fost dacă…

ELLE: Care este piesa de rezistență din garderoba ta?
N.S.: Aș spune că multe dintre paltoanele mele sunt adevărate piese de artă. Știu sigur că le voi purta chiar și peste 20 de ani.

ELLE: Care este ținuta ta preferată din ultima colecție TommyXZendaya?
N.S.: Costumul alb din catifea, pe care l-am purtat și la show, este literalmente ținuta perfectă.

ELLE: Cum a fost experiența ta la fitting-urile pentru show-ul TommyXZendaya?
N.S.: Am încredere completă în stilistele mele favorite din echipa lui Tommy, Michelle și Rosella, ele știu mereu ce mi se potrivește cel mai bine, ele au mereu în minte piesele care funcționează în ce mă privește.

ELLE: Cum arată o zi la Fashion Week?
Nina Suess: Intensă și epuizantă, dar totodată foarte distractivă.

ELLE: Ce părere ai despre fenomenul street style? Cum consideri că influențează moda?
N.S.: Cred că street style-ul este chiar moda.

ELLE: Dar despre impactul social media?
N.S.: Cred că este o modalitate grozavă prin care fiecare se poate exprima. Acest lucru îi inspiră și pe designeri.

ELLE: Te ghidezi după tendințe sau te îmbraci cum simți?
Nina Suess: Mă îmbrac așa cum simt! Dacă îmi place o piesă, îmi place indiferent de sezon sau de designerul care a semnat-o.

ELLE: Încearcă să faci o listă de essential buys.
N.S.: Sandalele din piele de șarpe, pe care le-am cumpărat din Mykonos (îmi cumpăr o pereche nouă în fiecare an), bijuterii (port foarte multe bijuterii), un maiou din mătase alb și o pereche de pantaloni negri, largi, care sunt confortabili și în care mă simt slabă.

Traducere de Paula Popa.

Citește și:
Cele mai importante momente de la Săptămâna Modei de la Londra

Foto: Tudor Cucu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion