Natacha Ramsay-Levi, mana dreapta a lui Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton), va fi noul director creativ Chloé

Natacha Ramsay-Levi, mana dreapta a designerului Nicolas Ghesquière care se afla la carma Louis Vuitton, ii va lua locul lui Clare Waight Keller la Chloé.

Natacha Ramsay-Levi, mana dreapta a lui Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton), va fi noul director creativ Chloé

Clare Waight Keller, directorul creativ Chloé din acest moment, nu isi va mai reinnoi contractul care expira in martie. Drept urmare, conform surselor citate de Reuters, cea care ii va lua locul va fi Natacha Ramsay-Levi.

Natacha Ramsay-Levi este, in acest moment, mana dreapta a designerului Nicolas Ghesquière, care se afla la carma casei de moda Louis Vuitton. Fiind un membru cheie al echipei de la Louis Vuitton, plecarea ei ridica intrebari privind functionarea atelierului de design al brandului.

Pe de alta parte, Natacha Ramsay-Levi este cunoscuta pentru preferintele pentru materiale rigide (precum pielea), care se afla in contrast cu linia estetica a brandului Chloé, recunoscut pentru materiale fluide si linii extrem de feminine.

In orice caz, dupa un 2016 agitat in industria fashion, insa extrem de productiv si inovator, ne putem astepta la un 2017 care nu se va lasa mai prejos.

Citeste si:
Hedi Slimane paraseste Saint Laurent

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion