Instastyle: Ținute cool de iarnă

Piese și variante de styling clasice with a twist, dar și mici artificii stilistice: sunt sugestiile lunii de la cele mai cool prezențe din social media.

Costumul masculin

@blancamiro, @lindatol_, @lisahahnbueck sau @thefashionguitar îți prezintă cele mai hot variante de costume ale momentului. Purtate cu bocanci sau pantofi cu toc, o coafură naturală și o pereche de ochelari de soare în trend, sunt alegerea perfectă pentru a te însoți de dimineața până seara.

Piele, piele și iar piele

Negru nu mai este demult singura opțiune atunci când vine vorba de piele, lucru pe care-l atestă și @aminamuaddi, @handinfire sau @yoyokulala prin alegerile lor pentru această iarnă. Fie că alegi un sacou, un ansamblu format din rochie și jachetă sau un deux-pieces, nuanțele de bej, maro și burgundy sunt ideale pentru această perioadă. Iar dacă preferi, totuși, negrul, alege un costum statement precum cel purtat de @louloudesaison.

Paltonul oversized

Extrem de versatil și o alegere fără vârstă indiferent de anotimp și situație, paltonul masculin supradimensionat a fost, din aceste motive, și alegerea lui @camillecharriere, @erikaboldrin, @filispina și a lui @tamara în materie de outerwear pentru acest sezon. Stilizate mai degrabă într-o manieră sport casual, au căpătat prin alăturări contrastante un vibe cool și fresh.

Citește și:
Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2021

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion