Cum să îți alegi ochelarii de soare vara aceasta și nu numai

Alegerea ochelarilor de soare este o sarcină grea! Iată câteva tips-uri despre cum să îți alegi ochelarii de soare pentru vara lui 2021 și cu ce fel de ținute să porți cele mai cool modele.

Ochelarii de soare au devenit la fel de importanți ca orice alt accesoriu sau bijuterie. Și asta pentru că îți completează ținuta și îi dau mereu un aer mai cool, mai fresh, mai modern.

Probabil știi deja că celebra Anna Wintour nu apare nicăieri fără ochelarii de soare imenși care îi acoperă jumăatate din figură, indiferent de anotimp sau de locul în care se află. Asta este semnătura ei! Pe de altă parte, în anumite situații poate fi nepoliticos să stai cu ochelari de soare, mai ales dacă vorbim despre o întâlnire formală, față în față, care are loc în interior. Însă noi nu vorbim acum despre situațiile formale, ci despre cele informale și extrem de fashion, când ochelarii de soare devin un must!

1. Ochelarii sci-fi

Acest model de ochelari de soare este prezent de câteva sezoane bune în modă și cred va mai dăinui ceva vreme. Așadar, construiește-ți o ținută ultra minimalistă, cu linii drepte și fă-ți o coafură clasică iar look-ul tău va fi unul atât de cool încât toată lumea va întoarce capul după tine.

2. Ochelarii supradimensionați

Au câteva calități: vin bine oricui, se potrivesc cu outfituri elegante dar și cu cele sport iar dacă le adaugi un lanț precum în show-ul Gucci, sunt ultra fashion!

3. Ochelarii cu lentilă semi-transparentă

De câțiva ani designerii au inventat acest model de ochelari de soare cu lentile semi-transparente în diferite nuanțe pastelate. Poartă-i cu rochii elegante la un cocktail, faptul că sunt transparenți si poți privi oamenii cu care ai contact este perfect.

4. Ochelarii grafici

Orice ținută ultra colorată se potrivește de minune cu o pereche de ochelari grafici cu rame groase și foarte vizibili. Încearcă să ieși din confortul tău și să renunți pentru un sezon la modelul aviator (pe care și eu îl ador) și să transformi ochelarii de soare în accesoriul care îți schimbă ținuta. Nu te teme de nimic ce e nou, înainte de a spune un simplu „nu”, încearcă! Astfel vei avea doar de câștigat!

Citește și:

10 brand-uri și designeri de accesorii care mizează pe sustenabilitate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion