Care este geaca de iarnă potrivită pentru stilul tău? Modelele recomandate de designeri

Care este geaca de iarnă potrivită pentru stilul tău? Modelele recomandate de designeri

Dacă zilele trecute te-am pus la curent în legătură cu cele mai relevante tendințe ale anului 2018 și ți-am împărtășit cele mai noi trucuri de styling, acum a venit momentul să discutăm despre piesa-cheie a ținutelor de sezon: geaca de iarnă.

Spunem piesa-cheie deoarece o geacă călduroasă și modernă va fi cu siguranță cea mai bună prietenă a ta atunci când temperaturile de afară vor fi foarte scăzute.

Care ar putea fi geaca de iarnă potrivită pentru stilul tău? 

Înfruntă gradele cu minus într-o geacă de iarnă oversized

Vremea rea te obligă să te gândești la ținute din cât mai multe straturi de haine care pot deveni incomode în timpul zilei. Avem pentru tine o alternativă foarte confortabilă și călduroasă: jacheta cocon.

geacă de iarnă, geagă de iarnă oversized neagră

O geacă de iarnă oversized neagră poate fi ideală pentru acest sezon. Îti place acest model? Îl găsesti aici

Ne referim la un model mastlasat, lung, cu o croială oversized care te va feri de frig și îți va permite să îți alegi look-ul preferat de iarnă fără prea multă bătaie de cap.

Extra strălucire și culoare într-o geacă de iarnă lăcuită

Probabil ai observant deja că articolele cu textură lăcuită se număra printre trendurile dominante ale sezonului. Vetements ne-a cucerit prin jacheta oversized albastru cobalt, iar Balenciaga a apelat (din nou) la roșu pentru a-și pune amprenta în moda sezonului rece.

geacă de iarnă. geacă de iarnă roșie cu aspect lăcuit

Alege o geacă de iarnă roșie cu aspect lăcuit dacă vrei să ieși din tiparele clasice. Îți place această geacă? O găsești aici

Așadar, îndrăznește să ieși din tiparele clasice și mizează pe geci de iarnă statement.

Geaca de iarnă sport, element central al ținutelor casual-chic

Moda athleisure a avut un cuvânt important de spus în sezonul trecut și continuă să influențeze tendințele acestui sezon. Piesele sport nu mai sunt de mult dedicate doar celor cu un stil de viață activ, iar articolele casual devin mult mai interesante alături de acestea.

geacă de iarnă. geacă de iarnă sport

O geacă de iarnă sport poate fi elementul central al unei ținute casual-chic. Alege aici geaca sport potrivită pentru tine

Mizează pe o geacă sport de iarnă cu glugă, într-o nuanță pastelată, pe care să o porți alături de elemente din același registru cromatic.

Geaca cu glugă de blană este aliatul tău principal în această iarnă

Cea mai bună metodă prin care te poți feri de frig este accea de a te asigura că extremitățile corpului se bucură de căldură. Așadar, asigură-te că ai la dispoziție o pereche de cizme călduroase, mănuși din lână și o geacă cu glugă de blană.

geacă de iarnă. geacă de iarnă cu glugă de blană

O geacă de iarnă cu glugă de blană te protejează de vânt. Îți place această geacă? O găsești aici

Optează pentru un model confortabil și sofisticat, care să te protejeze împotrivă vântului și care îndeplinește în același timp criteriile tale de styling.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion