Cei mai spectaculoși pantofi ai momentului și cum îi porți

Află care sunt acei pantofi pentru care vei face o pasiune, cu ce îi porți și dacă vei cuceri purtându-i!

Pantofii sunt acele accesorii pentru care poți face pasiuni, obsesii și pot deveni adevărate obiecte ale dorinței. Și după părerea mea, este important să dai curs acestor dorințe, mai ales în ceea ce privește încălțămintea care ar putea avea puterea să îți schimbe energia întregii garderobe.

Ei bine, sunt câteva nume din acest domeniu, precum Miuccia Prada, sau nume mai noi care au pătruns pe scena modei și au cucerit influencer-ițele, precum, Amina Muaddi, The Attico sau Mach&Mach. Este adevărat că modelele acestor noi branduri au și prețuri imense (peste 1.000 euro).

Dar, teoria mea este că mai degrabă investești într-o singură piesă statement, care va avea aceeași valoare (cel puțin din punct de vedere estetic) și peste ani, decât să achiziționezi multe perechi de pantofi care nu au o calitate suficient de bună, care nu vor ține în timp și care îți umplu dulapul și atât. Nu uita că piesele spectaculoase dau acea unicitate stilului tău.

Iată câteva idei despre cum să porți pantofii spectaculoși:

1. Cu o rochie minimalistă

Alege o rochie super simplă albă sau neagră, care să îți vină impecabil. Coafează-ți părul pe spate, adaugă o pereche de cercei rotunzi, cu cristale și o pereche de pantofi colorați, tot cu cristale în stilul celor semnați de Amina Muaddi.

2. Cu o pereche de jeanși

În opinia mea, jeanșii sunt piesa ideală pentru o pereche de pantofi bijuterie precum cei de la Mach&Mach. Contrastul între cele două piese scoate pantofii în evidență și le dau acel aer relaxat și super modern.

3. Cu un palton bej

Un palton bej „atrage” orice pereche de pantofi sau cizme în culori ultra puternice sau fluo. Ai două opțiuni: fie să porți un look total bej și să alegi doar încălțările într-o culoare wow, fie să porți o întreagă ținută într-o nuanță vie (în stilul Versace) și să păstrezi doar paltonul bej. Depinde de stilul tău.

4. Cu o piesă oversized

O pereche de kitten heels portocalii, extrem de geometrici, a la Prada, se potrivesc de minune cu o rochie sau o fustă oversized, de preferat, negre. Renunță la bijuterii sau geantă lăsând pantofii să își joace rolul până la capăt.

Citește și:

Top 6 cele mai hot show-uri de la Paris Fashion Week

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion