7 branduri românești cu un aer sexy, de urmărit acum

Toate femeile își doresc un dram de sexyness în ținutele lor, nici prea mult, nici prea puțin, exact atât cât trebuie. Așadar, iată selecția noastră de branduri românești sexy & stylish!

O femeie este sexy nu doar prin ținuta pe care o poartă, ci și prin întregul aer pe care îl emană. Cu toate acestea, în acest caz alegerea pieselor vestimentare este importantă. Nu trebuie niciodată să alegi haine pe care de fapt nu ți le asumi sau în care nu te simți confortabil. Asta se va vedea imediat din atitudinea ta și look-ul tău nu va mai fi puternic.

Așadar, chiar dacă vrei să fii sexy, trebuie să fii în același timp și echilibrată în alegerile tale vestimentare și să nu porți niciodată ceva ce nu te reprezintă.

Iată 7 branduri locale care sunt sexy, dar și fashion în același timp.

  1. @vestiare.dun.oiseau.libre

Vol este unul dintre cele mai noi branduri din România, extrem de delicat, dar în același timp spectaculos, conceput în jurul materialelor foarte prețioase iar paleta de culori este una 100% pastelată.

  1. @vpmatelier

Probabil că acest nume îți este deja cunoscut pentru rochiile și corsetele fashion ,dar elegante. Ei bine, la V:PM Atelier vei găsi în fiecare creație o notă feminină, sexy dar rafinată.

  1. @seenusers

Seen Users este varianta ideală pentru o fashionistă cool care își dorește mereu și o tușă sexy în ținuta ei. Îndrăznește și transformă clasicul stil sexy într-unul actual și modern.

  1. @murmurclothing

Un brand deja faimos pe piața locală, de care orice femeie se îndrăgostește iremediabil și devine dependentă. Andreea Bădală, designerul MurMur, a reușit să reinventeze corsetele, reușind să îmbine acel aer retro cu tușe ultra avangardiste.

  1. @manuriclothing

Un brand care știe să jongleze perfect cu texturile elastice, designerul reușind astfel să creeze piese care îți îmbracă perfect corpul.

  1. @mark.off

Un nume relativ nou pe piața din România, ce îmbină sexiness-ul cu un dram de haute couture dar și cu unul de glamour.

  1. @almazclothing

Este brandul care transformă orice piesă masculină într-un sexy și feminină nu doar prin styling-ul pe care îl propune dar și prin cut-uri sau mixul de materiale pe care îl propune, cum ar fi dantela inserată în piese din piele sau din denim.

Citește și:
Transparențe, trend-ul cool al momentului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion