(P) Nude looks: Sephora ne aliniaza machiajul la tendintele sezonului

Incet, dar sigur, punem in aplicare cele mai actuale tendinte in machiaj, iar cand vorbim despre noile referinte, trasate de trend-setter-i, machiajul nude este in top. Iata cum ne ajuta Sephora sa ne putem pune trasaturile in valoare, printr-o gradatie de tuse naturale!

(P) Nude looks: Sephora ne aliniaza machiajul la tendintele sezonului

In aceasta primavara, tendintele ne impun un machiaj usor de purtat si sofisticat, in acelasi timp: nude look! Sephora ne invata cum sa folosim tusele nude, cat mai variat, printr-o colectie ampla de produse: texturile diferite (mate, irizate), tonurile delicate de farduri (de la rozuri pudrate, la bejuri discrete sau nuante intens pigmentate de marouri), modurile facile de aplicare si versatilitatea produselor ne transforma machiajul, numaidecat! Ne inspiram direct din podiumurile sezonului de primavara-vara 2016 si adoptam si noi tendinta Nude Looks, punctand exact ce este hot, acum: un ten translucid, farduri de pleoape nude, in intensitati diferite, rujuri care imbraca buzele in straturi cromatice ce imita nuanta pielii, pometi in tonurile nisipului si sprancene conturate natural.

Sephora ne propune o selectie de produse pentru ten, ochi, buze si unghii, in toate texturile si culorile, pentru look-uri diferite, toate Nude!

NUDE MAKE-UP, IN 3 ABORDARI DIFERITE

NUDE GLOWY este un look fresh, in tonuri naturale, iluminate strategic pentru scoate in evidenta anumite trasaturi. E nevoie de un fond de ten radios si hidratant, o mascara de volum (maro sau negru) si un ruj roz pudrat.

NUDE GLAMOUR Aceasta abordare se adreseaza celor mai clasice. Cheia machiajului? Fardurile de pleoape si rujul, intr-o textura mata! Opteaza pentru un fond de ten corector, ce poate camufla imperfectiunile, un strat fin de pudra, o mascara pentru alungirea genelor si un ruj nude.

NUDE BRONZE In acest caz, intervine si tehnica de sculpting make-up, pentru ca acest look se obtine prin umbrirea si luminarea trasaturilor. Iti trebuie un fond de ten uniformizant, o pudra de contur, un fard de obraz, in nuanta bronzului si doua farduri de pleoape luminoase.

#SephoraNudeAction
Daca treci prin magazinele Sephora, poti testa cele 3 look-uri Nude!
Consilierii Sephora sunt pregatiti sa iti ofere servicii gratuite de machiaj care sa te ajute sa-ti gasesti produsele care ti se potrivesc. Ei iti pot dezvalui trucuri si secrete, pentru diverse tipuri de machiaj Nude: clasic, proaspat sau sofisticat.
Serviciile Sephora durează 15 minute, sunt gratuite si se pot adapta oricarei persoane.

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty