Momente de relaxare

Corvoada stresului zilnic devine din ce in ce mai greu de suportat? Un ritual la spa poate pune capat tuturor grijilor tale!

Momente de relaxare

The French Experi­ence

Ce este: French Delicious Experi­ence For Her este o terapie spa corporala menita sa infrumuse­teze, sa hidrateze si sa confere luminozitate pielii.
La realizarea terapiei se folosesc numai produse organice din gama Bella Lucce.
Ritualul debuteaza cu o exfoliere energizanta a pielii cu ajutorul unui gomaj pe baza de zahar brun, ciocolata si frisca. Apoi se aplica o masca deli­cioa­sa cu capsuni, care acopera in­tregul corp.
Iar pentru a obtine o stare de relaxare totala urmeaza un masaj din cap pina la picioare cu un ulei aromat cu fructe de pa­du­re.
Terapia se incheie o degus­tare de ciocolata si capsuni.
Detalii: 300 lei/120 de minute.
Unde: Eden Spa Hotel Continental, www.edenspa.ro.

Calatorie olfactiva

Ce este: Tratamentul Optimizer de la Yon-Ka este o terapie faciala ca o calatorie ol­fac­tiva. Ritualul de relaxare ince­pe cu o compresa aromatica ur­ma­ta de un gomaj vegetal si pulveri­­za­­rea a cinci uleiuri esen­tiale. Apoi se reali­zea­za o a doua exfoliere ce contine Alpha Com­plex, un produs cu efect antirid ce inde­par­teaza cu delicatete celu­lele moarte si atenu­eaza liniile fine. Urmeaza aplica­rea unui tratament pentru fermitate care stimuleaza pro­ductia de colagen, iar tenul es­te ajutat sa il absoarba cu un ma­saj relaxant al fetei, gitului si de­­col­teului. La final se aplica o mas­ca de lif­ting si se efectueaza revigorarea aromatica specifica brand-ului Yon-Ka.
Detalii: 280 lei/75 de minute.
Unde: Belle Maison Spa, www.maisonspa.ro.

Ca o turta dulce

Ce este: Ritualul Sweet Ginger­bread Spiced incepe cu o exfoliere specifica hammam-urilor, care se realizeaza cu o manusa speciala si sapun negru din simburi de masline, apoi se continua cu un masaj cu gheata. Urmeaza o impachetare aromata ca o turta dulce (adica scortisoara, vanilie si cuisoare), ce hraneste si hidrateaza pielea. In timpul impachetarii vei avea parte de un tratament facial in sase pasi, apoi de un masaj corporal de relaxare ca la carte. La sfirsit vei degusta un smoothie delicios cu scortisoara. Pachetul include accesul pentru ziua respectiva la piscina, jacuzzi, sauna si hammam.
Detalii: 475 lei/110 minute.
Unde: Orhideea Spa , www.orhideeaspa.ro.i

Rasfat cu caviar

Ce este: Skin Caviar Facial & Body este un tratament energizant si intens hranitor de la La Prairie cu extracte de caviar si proteine marine. Aceste ingrediente sint combinate ingenios pentru a oferi pielii un efect de lifting si un aspect satinat. Perlele de caviar care se regasesc in produsele pentru fata si corp, alaturi de infuziile faciale si tehnicile de masaj, iti vor conferi un surplus de hidratare, luminozitate si rasfat fiecarui centimetru de piele.
Detalii: 1.516 lei/180 de minute.
Unde: Centro Donna Luxury Hotel Hilton, www.centrodonna.ro.

Ritual delicios

Ce este: Ritualul energizant si hidratant cu miere, portocala si mar copt este o terapie complexa, ca un rasfat multisenzo­rial. Se incepe cu un gomaj cu zahar brun, simburi de mar, scortisoara si ulei de portocal, care se continua cu o impachetare calda cu miere si portocala. Acest mix de ingrediente revigoreaza si hidrateaza pielea deshidratata de frig. Rasfatul culmineaza cu un masaj de relaxare, realizat de doi tera­peuti simultan cu ulei cald de portocal. Rezultatele sint ime­diate, mierea imprumutind pielii culoarea ei calda si calitatile nutritive.
Detalii:120 minute/450 lei.
Unde: La Egoist Wellness, www. egoistwellness.ro.

Lavinia Gogu

Foto: Guliver
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty