Tendinte machiaj primavara vara: ochi de felina

Este ceva extrem de sexy si stylish in legatura cu ochii de felina alungiti cu eyeliner... Par mai migda-lati, mai definiti si, in functie de dramatismul executiei, acest machiaj este adecvat atit pentru un dineu oficial (cum am vazut in show-ul Talbot Runhov), cit si pentru o intilnire romantica (in genul Frankie Morello) sau o iesire in club (ca in show-ul The Blonds).

Vedete precum Brigitte Bardot, Sophia Loren sau Audrey Hepburn ne-au aratat cum sa il purtam ca la carte. Adica fie cu o atitudine de diva inabordabila sau focoasa, fie cu o alura de fetita rasfatata.

In mod ideal, tusul se aplica pe pleoapa intinsa cu degetul, pornind cu conturul dinspre coltul extern al ochiului spre cel intern pentru a trasa dunga cit mai aproape de gene, apoi se finiseaza cu o codita ascendenta.

Insa pentru a reusi aceasta performanta ai nevoie de ani de experienta sau de dexteritatea unui make-up artist. Varianta cea mai accesibila este sa-ti trasezi conturul pleoapei superioare cu un creion dermatograf care este mult mai usor de corectat, apoi sa desenezi schita cu eyeliner.

Probabil te vei chinui un pic ajustind simetria grosimii si lungimii liniei de tus, dar efectul de ochi de pisica merita fiecare secunda de stradanie!

Lavinia Gogu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty