Perfectiunea buzelor nu e cool

Ti s-a intimplat vreodata sa te dai cu ruj fara oglinda si, in pofida faptului ca simtul tactil te ajuta sa iti nimeresti buzele si cu ochii inchisi, aplicarea sa nu fie perfect uniforma? Sau stii cum arata rujul mat pe buze dupa citeva cocktailuri?

In acest sezon, make-up artistii au decis ca perfectiunea nu e cool (decit, poate, perfectiunea pielii) si au rujat modelele cu multa arta, in asa fel incit sa ofere senzatia ca buzele sint ravasite sau semi-sterse.

 

Avem la dispozitie mai multe strategii prin care putem obtine acest efect. Prima ar fi sa aplicam rujul doar pe centrul buzelor, ca o reminiscenta a modei anilor ’20, cum am vazut in show-urile Mark Fast sau la Todd Lynn. A doua ar fi sa folosim doua nuante de ruj pe care sa le estompam cu grija, dar fara a le amesteca tonurile, ca la Shiatzy Chen, John Rocha sau Imitation of Christ.

 

Iar cea mai accesibila varianta pe care o recomand este sa folosesti un ruj, apoi sa uiti complet de el si sa maninci, sa bei si chiar sa te saruti fara sa iti pese. Asa vei obtine un machiaj inspirat de show-urile Kenzo sau Loewe.

Lavinia Gogu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty