Parul roscat – din nou la moda

Dintre toate culorile, rosul este de departe cel mai greu de purtat, indiferent daca il strecori in garderoba sau il pastrezi pentru podoaba ta capilara.

Este puternic – strident chiar, in combinatii nefericite –, dar este o culoare care, ajustata cu indeminare, poate fi piesa de rezistenta a look-ului tau. La fel si in hairstyling. Daca iti doresti plete rubinii, ia in considerare citeva sfaturi: mizeaza pe o nuanta naturala si doar daca ai o piele de portelan sau intr-o culoare deschisa si usor pistruiata. De asemenea, daca alegi sa te transformi intr-o roscata, deschide-ti sprincenele cu un ton sau doua, in functie de cit de inchis la culoare este parul tau natural.

Cere sfatul coafezei tale, daca ai dubii legate de cit de potrivita este combinatia dintre pielea ta si culoarea rosie. Ea iti va spune exact unde sa te opresti cu ideile inovatoare in hairstyling.

Cit despre coafurile care se potrivesc cu nuantele rosiatice, sfatul nostru este sa fii in continuare fidela naturaletei. Parul roscat arata foarte bine lasat liber pe umeri sau cu bucle discrete, in genul celor afisate demult de beauty icon-uri, precum Veronica Lake.

La fel de potrivite sint impletiturile feminine (cum este coada de Lolita de care iti spuneam in numarul trecut), cocu­ri­le ceva mai ravasite sau o coafura lejera creata din doua suvite de par (care incadreaza fata), prinse discret la spate, restul parului fiind lasat liber, pe spate. De ce plasam accentul pe firesc? Fiindca un hairstyling expe­rimental, ca de exemplu un rosu mult prea violent, te-ar face sa arati oricum, numai no­bil nu. Iar parul rosu din acest sezon este echivalent, suta la suta, cu high-class.

Catalina Pavel
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty