Zodiile care suferă mereu din dragoste

Crezi în puterea astrelor? Ești convinsă că îți influențează fiecare aspect al vieții? Vezi care sunt zodiile care suferă din dragoste și dacă semnul tău zodiacal se numără printre ele!

Zodiile care suferă mereu din dragoste

Constelațiile pot avea puterea de a ne influența viața. Asta doar dacă crezi în principiile astrologice, bineînțeles! Dacă te lasă rece, nu avem cu ce să te ajutăm. Dacă, însă, ești convinsă că astrele sunt acolo ca să te ajute, informează-te, preventiv, și află care sunt zodiile care suferă din dragoste. În cazul în care zodia ta se numără printre ele, cel puțin vei fi pregătită.

Rac

Racii se pot considera, din păcate, ghinioniști în domeniul dragostei. Momentan, ne aflăm într-o perioadă deloc bună pentru viața sentimentală a Racilor, pentru că semnele rele în ceea ce privesc relațiile amoroase se arată din ce în ce mai des. Racii care se află într-o relație s-ar putea să sufere deoarece nu primesc tot ceea ce își doresc de la partener, dar nici nu au curajul sau dorința de a încheia relația. Racii care nu se află într-o relație suferă din cauza singurătății, dar nici nu fac vreun efort pentru a cunoaște mai multe persoane.

Balanță

Balanțele suferă din dragoste în această perioadă, și asta pentru că nu au fost pregătite din timp pentru schimbările care au survenit în viața sentimentală. Fie că partenerul de lungă durată pe care îl aveau s-a schimbat radical, fie că dinamica relației nu mai este aceeași, cert este că relația și, implicit, viața Balanțelor trece printr-o perioadă foarte tulbure. Dacă ești Balanță, nu dispera! Lucrurile se vor clarifica în curând și vei putea să iei o decizie care te va face mai fericită.

Pești

Peștii sunt una dintre zodiile care suferă din dragoste pentru că se implică foarte mult în relațiile pe care le au. Peștii pun foarte mult suflet și plănuiesc relația cu partenerul pe termen foarte lung. Pentru că sunt atât de implicați în relație și pentru că își imaginează încă de la începutul acesteia cum va fi, așteptările Peștilor pentru viața amoroasă sunt foarte înalte și, inevitabil, sfârșesc mereu fiind dezamăgiți. Dezamăgirea aduce cu sine suferință pentru Pești. Dacă ești Pești, amintește-ți că trebuie să ai răbdare, să nu îți faci așteptări ideale și să lași relația să își urmeze propriul curs.

Citește și:
Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie