Zodiacul și dragostea – în ce zodii găsești cei mai pasionali iubiți

Când este vorba despre sex, Scorpionul are cu siguranță faima cea mai mare! Acest semn este cunoscut ca a fi cel mai fierbinte din tot zodiacul, și chiar și pentru persoanele ce cunosc puține lucruri despre astrologie, cuvintele “Scorpion” și “sex” sunt practic sinonime!

Zodiacul și dragostea – în ce zodii găsești cei mai pasionali iubiți

Din punct de vedere anatomic, Scorpionul este asociat cu organele genitale, ceea ce explică multe! Este de asemenea și guvernatorul celei de-a opta case – sectorul diagramei astrologice care este asociat cu intimitatea sexuală și cu erotismul.

Reputația nu este totul!


Dar să nu uităm că reputațiile nu sunt susținute întotdeauna de realitate. Ceea ce este un lucru bun pentru Fecioară, semnul care este pe nedrept cunoscut ca fiind un eșec între așternuturi. Chiar dacă numele este sugestiv, asta nu înseamnă că oamenii născuți sub acest semn zodiacal au vreo înclinație spre celibat mai mult decât alte semne. Multe Fecioare sunt practicanți avizi a celor mai complicate tehnici sexuale.

Care zodii sunt cele mai afectuoase?

Celelalte două semne de pământ, Taurul și Capricornul, au tendința să se plaseze mult mai bine în clasamentul popularității în dormitor. Acești oameni sunt cunoscuți pentru sexualitatea lor irezistibilă, fiind printre cei mai demonstrativi din punct de vedere fizic și cei mai afectuoși dintre toate semnele zodiacale. Dar probabil cel mai mare talent al lor din punct de vedere sexual este rezistența remarcabilă, care garantează satisfacție completă. Nu te aștepta la prea mult, totuși, din punctul de vedere al discuțiilor și al comunicării în pat. Sunt mai mult genul liniștit, tăcut și puternic.

Care sunt cele mai bune semne zodiacale pentru o conversație amoroasă?

Comunicarea în dormitor se pare că funcționeaza mai bine în cazul semnelor de aer, adică Gemenii, Balanța, și Vărsătorul. Aceste semne sunt cunoscute pentru conversațiile de dragoste elocvente. Însă cuvintele lor sunt la un nivel superficial și glumeț, ceea ce ar putea să nu fie îndeajuns pentru cei care caută profunzime și o mai mare apropiere emoțională. Pentru acest motiv, semnele de aer nu se plasează foarte sus în clasamentul amanților perfecți. În afară de Vărsător, desigur, care este cunoscut a fi printre cele mai perverse și lipsite de prejudecăți sexuale zodii!

Care dintre semnele zodiacului sunt cele mai jucăușe în dormitor?

Semnele de foc, Berbecul, Leul, și Săgetătorul, cu siguranță reprezintă o competiție serioasă a Scorpionului pentru titlul de cel mai bun amant al zodiacului. Pasionați și cunoscuți pentru spiritul ludic în dormitor, au un talent de transforma orice partidă de sex într-o experiență memorabilă! Satisfacerea propriului ego se poate pune în calea atenției acordate partenerului și nevoilor sale emoționale, din păcate.

Care dintre zodii reprezintă cei mai atenți parteneri?

Ceea ce semnelor de foc le lipsește în termeni de sensibilitate și empatie, semnele de apă, Racul, Scorpionul, și Peștii, sunt capabile să ofere din plin. Toate aceste semne sunt populare printre cei care caută parteneri grijulii și blânzi. Cu toate acestea, Racul și Peștii sunt câteodată considerați prea supuși și pasivi de către cei care vor mai multă inițiativă din partea partenerului romantic. În cazul semnelor de apă, prea multă empatie emoțională poate împiedica exprimarea pasiunii, câteodată. Scorpionul, totuși, reușește cumva să le împace pe amândouă.

Lumea ta poate fi completată perfect de un Scorpion?

Scorpionul este unic printre toate celelalte semne al zodiacului, pentru că aduce atât pasiunea fizică, cât și intensitatea emoțională în relațiile sale. Mai mult decât oricine, Scorpionul pare să înțeleagă misterele profunde ale actului sexual. Nu e de mirare că atât de mulți oameni se așteaptă ca pamântul să le fugă de sub picioare atunci când fac dragoste cu un Scorpion! Însă, o mică atenționare: ca să ai parte de toate aceste lucruri, trebuie să fii într-o relație serioasă cu un Scorpion, pentru că acesta nu se va dărui în totalitate decât dacă există o încredere puternica între parteneri.

Citește și:
Cum se comportă fiecare femeie la prima întâlnire, în funcție de zodia ei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie