Horoscopul lunii martie 2022: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii martie 2022.

Horoscopul lunii martie 2022: previziuni complete

Citește horoscopul lunii martie 2022.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2022

Pe parcursul acestei luni vei căuta stabilitate financiară. Ai nevoie de siguranță pe acest plan pentru a te concentra ulterior pe părțile acelea din viața ta care stagnează. Martie este mereu despre începuturi în ceea ce te privește. Și în acest an vei avea de luat decizii care definesc noile drumuri pe care vei păși.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2022

Ești tot mai atrasă de tot ceea ce înseamnă spiritualitate. Deși încerci să forțezi ce se întâmplă în jurul tău, ești conștientă că anumite lucruri au propriul ritm. Alegerile pe care trebuie să le faci nu sunt ușoare, dar sunt importante. Implicarea în proiecte de voluntariat dă un nou sens vieții tale sociale și emoționale.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2022

Conexiunea profundă pe care începi să o ai cu propria persoană pare să fie de mare ajutor în tot ceea ce faci. Pentru tine acum totul este mai clar în ceea ce privește deciziile pe care le iei. În sfârșit, îți este clar de ce emoțiile pe care le resimți nu ar trebuie să mai fie ghidul tău în viață. Martie este despre spiritualitate și îndreptare către sine.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2022

Partea financiară a vieții tale primește un imbold semnificativ. Modificările de planuri pe care le vei face pe parcursul acestei luni îți vor da șansa de a face lucruri pentru tine. Mai mult decât oricând, a rămâne în contact cu propria persoană este prioritatea ta. Întâlnirile cu prietenii au un efect vitalizant asupra ta.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna martie 2022

Martie nu este pentru tine o lună a compromisurilor, mai ales în plan personal. Faptul că cei din jur se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situații limită nu este neapărat în avantajul tău. La birou ești mai mereu solicitată de către colegi și din această cauză nu te poți concentra pe propriile proiecte.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna martie 2022

Pentru tine, prioritatea lunii martie este să definești ceea ce simți pentru o anumită persoană din viața ta. Deși lași lucrurile să curgă de la sine, îți dai seama că de prea multe ori îți dorești mult mai mult decât primești în acea relație. Un hobby cu jumătate de normă se poate transforma într-o afacere cu drepturi depline.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna martie 2022

Surse pasive de venit pot apărea pe parcursul acestei luni, astfel încât creșterea ta financiară să fie una considerabilă. Primăvara este perioada ta preferată din an și vei face astfel încât spre finele ei să te bucuri de o vacanță în cuplu. De asemenea, vei face din ce în ce mai des lucruri care îți induc o stare de bine.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna martie 2022

În perioada următoare, o casă fericită poate deveni sursa liniștii tale mentale. Este posibil ca volumul de muncă să crească destul de mult, dar și șansele tale de promovare la fel. Chiar dacă îți place să ai o viață organizată, elimină dintre activitățile fizice pe cele cu risc asupra sănătății tale.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna martie 2022

Contribuția ta poate ajuta pe cineva să obțină admiterea la un colegiu sau o universitate prestigioasă. Ești încântată că prin dedicarea ta ai fost de un real ajutor pentru cineva care dorește să își îndeplinească un vis. Această reușită îți întărește mult încrederea în tine. Acțiunile duplicitare ale celor din jur te irită destul de mult.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna martie 2022

Răbdarea, perseverența și compromisurile pe care le-ai făcut în plan profesional se vor traduce printr-o promovare pe care o aveai drept țintă de foarte mult timp. Dacă încerci să scazi în greutate, trebuie să încerci să îți dai seama care sunt blocajele pe care trebuie să le destructurezi.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna martie 2022

Ai în plan să începi o afacere care are la bază o idee revoluționară. Chiar dacă nu poți spune că ai susținerea celor dragi, ești de părere că ești pregătită pentru anumite riscuri. Anumite diferențe în viziuni despre viață între tine și partenerul de cuplu vor găsi puncte comune după ce veți comunica într-un mod mai proactiv.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna martie 2022

Instinctul este cel care te va ghida pe parcursul întregii luni. De cele mai multe ori te vei afla pe muchie de cuțit, dar lucrurile nu vor degenera în nici un fel. Sincronizarea dintre gânduri și acțiuni este crucială pentru a reuși să îți îmbunătățești vitalitatea și reziliența psihică. Ai grijă la intențiile celor din jur!

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii martie 2022? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii martie 2022?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie