Horoscopul ELLE pentru ultimele 6 luni ale anului 2022

La ce să te aștepți pentru a doua jumătate a anului? Vezi mai jos predicțiile de sezon și, indiferent ce îți spun, ai grijă chiar tu să faci din perioada care urmează una de neuitat.

Horoscopul ELLE pentru ultimele 6 luni ale anului 2022

Astrologul ELLE Cristina Andronic a consultat astrele și are pentru tine previziunile pentru următoarele șase luni!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În primul rând, este important să nu fii surprinsă de mersul lent al lucrurilor în toate lunile care urmează. Este posibil ca, din anumite puncte de vedere, să cari niște bagaje din trecut care îți vor îngreuna accesul la o stare de bine și la armonie. Chiar dacă Saturn este în Capricorn, îți poți atinge obiectivele cu multă muncă și răbdare. Indiferent de provocările de care ai parte, este important să îți protejezi cariera de anumite colapsuri care pot apărea într-un mod total imprevizibil. Tranziția Saturn în Capricorn poate reprezenta pentru zodia Berbec o sursă de probleme. Este de preferat să eviți schimbările, deoarece nu este un perioadă favorabilă pentru ele. În partea a doua a anului, cu precădere în lunile de toamnă, pot apărea provocări în educație, provocări care presupun multă hotărâre pentru a le face față cu brio. Finele anului este rezervat familiei, deoarece ea rămâne singura constantă în viața ta. Cu toții suntem învățători ai propriei vieți, pentru că aceasta ni se revelează constant sub diverse forme al căror sens este important să îl înțelegem.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Banii sunt o parte integrantă a vieții fiecăruia dintre noi. În cea de-a doua jumătate a anului 2022 este posibil să ai venituri suplimentare care îți vor oferi oportunitatea de a renova propria locuință sau de a merge în vacanța mult visată. Un alt atribut grozav despre tine este că nu alegi să judeci cartea după coperta ei. Practic, aparențele nu sunt cele care îți formează o părere despre lucrurile din jur. Analizezi totul în detaliu pentru a nu face pași greșiți în anumite direcții. De asemenea, investești mult în dezvoltarea personală, deoarece acesta este unul din obiectivele propuse pentru anul în curs. Lunile dinspre finele anului sunt cele care vor veni cu extrem de multe provocări în plan emoțional. A sta deoparte în anumite relații presupune multă asumare și cunoaștere de sine. Deși susții că îți este ușor să faci asta, sunt multe situații-limită în care te vei lăsa condusă de ceea ce simți. Ca la fiecare final de an, așterni pe hârtie gânduri și emoții despre tot ceea ce ai trăit pe parcursul anului. Privești mereu totul în perspectivă și speri întotdeauna că viața va fi cea care te va surprinde într-un mod plăcut.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Din punct de vedere financiar, anul 2022 poate avea rezultate mixte pentru toți nativii Gemeni. Începutul celei de-a doua jumătăți a anului în curs poate aduce o creștere bruscă a veniturilor. Aceasta ar fi urmată de investiții pe care le-ai tot amânat în ultimii ani. Fluxul de venit poate fi stabil, dar fluxul de plată poate fi destul de mare și te va scoate destul de des din zona de confort orice situație care presupune cheltuieli imprevizibile. Indiferent că este vorba de planul profesional sau de cel personal, planifici totul cu meticulozitate și încerci întotdeauna să micșorezi cât poți de mult riscurile care pot apărea. Lunile de toamnă ale anului 2022 te conduc spre împlinirea multor visuri. Atitudinea delăsătoare cu privire la anumite relații de prietenie nu înseamnă decât faptul că ești mult mai asumată și tot ceea ce faci are drept obiectiv propria stare de bine. Atunci când vine vorba de deciziile din plan profesional, este important să înțelegi că anumite riscuri pe care ți le asumi pot duce la împlinirea acelor obiective pe care le ai în vizor de mulți ani. Finele anului te aduce aproape de oameni cu care ai petrecut mult prea puțin timp în ultima perioadă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Încearcă să alegi să faci mereu o muncă care îți face plăcere și care te provoacă din punct de vedere emoțional. Din punct de vedere al împlinirii în carieră, acesta este un aspect esențial. Intrigile care au loc în anumite relații își pierd din însemnătate pentru tine și asta pentru că concentrarea nu mai este pe cei din jur. Lunile de toamnă ale acestui an vorbesc despre noi începuturi în mai multe sectoare ale vieții tale. Chiar dacă hotărârea ta nu poate trece neobservată în mai multe contexte în care te vei afla, este important să știi să te oprești atunci când organismul îți va trimite semnale în acest sens. Și o va face, pentru că luna octombrie va fi destul de greoaie pentru tine din punct de vedere al sănătății. Indiferent de cât de mult îți dorești să te apropii de anumite persoane, ceva te reține și dai crezare instinctului. Finele de an este despre relația ta de cuplu, care pare că trece printr-o perioadă extraordinară. Te simți iubită și apreciată și asta este tot ceea ce contează pentru tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Munca care îți place cel mai mult este și cea care îți aduce o satisfacție extraordinară. Atunci când dermersurile în împlinirea visurilor întâmpină dificultăți sau piedici, încrederea în propriile abilități sau capacități este, de fapt, cea care te ghidează. Se pare că despre asta va fi vorba în cea de-a doua jumătate a anului 2022. Provocările de care vei avea parte vor fi susținute energetic de planeta Saturn și tot ceea ce vei resimți va fi multă agitație interioară și de multe ori vei ajunge în situații-limită. Relațiile autentice din viața ta vor fi ca o piatră de temelie pentru succesul tău. 2022 este un an potrivit pentru cei care muncesc din greu, la fel ca tine. Progresul pare asigurat de multe ori, dar este important să nu te lași ispitită de aparențe. A-ți păstra moralul ridicat va fi un pas extrem de important pe care va trebui să îl îndeplinești. Luna decembrie va fi mult mai liniștită la nivel energetic și vei reuși și tu să te așezi din punct de vedere emoțional. Lași deoparte toată forfota din jur și te conectezi tot mai mult la lumea ta interioară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Indulgența astrelor în ceea ce te privește nu va putea trece neobservată. Te zbați foarte mult pentru a menține o anumită conduită, chiar dacă știi că nimic din ceea ce trăiești nu este ceea ce ți se potrivește. Atunci când îți dorești doar apreciere de la cei din jur, și comportamentul tău devine unul alunecos și exuberant și asta este posibil să fie un subiect de bârfă pentru multe persoane care nu reușesc să te înțeleagă. Maniera în care alegi să faci lucrurile nu este cea care ți se potrivește, dar nu îți dai voie să vezi asta. Este posibil să te simți destul de des inconfortabil în public sau chiar să experimentezi anxietate socială. În acest an, s-ar putea să devii tot mai conștientă de ceea ce este înăuntrul tău, iar partea aceasta de anxietate este destul de activă. Stresul face parte din viața ta de zi cu zi, dar asta nu te-a împiedicat niciodată să nu resimți și starea de fericire sau împlinire. Cu toate astea, cea de-a doua jumătate a anului 2022 va fi destul de provocatoare în acest sens. Ai grijă de tine și de cei care reușesc să te iubească exact așa cum ești! Nu sunt mulți cei care chiar o fac cu adevărat.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

2022 este anul în care nu vei înceta nici un moment să rămâi conectată la sine. Chiar dacă inițial doar ai cochetat cu această idee, meditația a început să fie parte activă a vieții tale. Meditația te ajută în propria călătorie pe acest Pământ și ai făcut din ea un aliat de încredere. Începerea dimineții cu meditație ajută la stabilirea unui ton grozav pentru întreaga zi și tu încerci să promovezi chiar și către cei dragi noua modalitate în care alegi să te poziționezi față de tot ceea ce înseamnă viață. Energia pe care simți că o recapeți în interacțiunile de calitate cu oamenii din viața ta este cea care te susține în tot ceea ce faci. Spre finele anului, observi un flux excelent de venituri și astfel te poți bucura de tot ceea ce banii pot aduce în viața ta. Cu toate astea, vei rămâne la fel de precaută ca de obicei și nu vei alege niciodată să achiziționezi lucruri care nu te inspiră. Împreună cu partenerul de viață planificați totul cu meticulozitate și încercați să petreceți cât mai mult timp de calitate împreună.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cel mai important plan pentru tine pentru cea de-a doua jumătate a anului 2022 este renovarea locuinței. Amâni de câțiva ani să faci și asta și simți că acum este momentul potrivit. Mai mult decât atât, tu și partenerul aveți nevoie de câte un spațiu personalizat în propria casă. Chiar dacă aveți banii necesari pentru schimbările pe care le aveți în minte, asigurați-vă că primiți sfaturi financiare de la un expert sau de la prietenii care sunt pricepuți în legătură cu finanțele. Apoi urmați planul financiar și asigurați-vă că vă gestionați cheltuielile conform planului. În ceea ce privește cariera, luna octombrie va fi definitorie pentru tine. Va fi nevoie să iei câteva decizii care este posibil să schimbe radical modul în care ți-ai vizualizat până la momentul respectiv cariera. Indiferent de cât de mult susții că nu îți pasă de părerea celor din jur, câteva întâmplări total nepotrivite de care vei avea parte pe parcursul lunii decembrie vor fi cele care îți vor schimba punctul de vedere în acest sens. Astrele nu mai pulsează în casa familiei. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru dezvoltarea personală.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îți petreci lunile celei de-a doua jumătăți ale anului 2022 concentrându-te pe muncă și relațiile importante din viața ta. Atunci când te afli în situații critice care presupun decizii rapide, este important să nu confunzi calmul celor din jur cu dezinteresul. Nu arunca în aer o relație sănătoasă pentru tine doar pentru că te-ai plictisit de anumite lucruri care au legătură cu cealaltă persoană! Este important să înțelegi de ce de multe ori lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești, nu doar să renunți atunci când dai de obstacole. A fi recunoscătoare pentru tot ceea ce există bun în viața ta va fi o practică pe care vei încerca să o faci tot mai bine cu fiecare zi care trece. Astfel, sfârșitul acestui an te va forța să pui cărțile pe față și să vorbești deschis despre ceea ce simți. Și dacă lipsește ceva pentru ca dorințele tale să devină realitate, este posibil ca Luna plină prezentă în zodia ta să fie cea care îți va da inspirația de care ai nevoie. Rețelele de socializare sunt o sursă de stres. Este important să iei o pauză de la social media. Vitalitatea se va face resimțită imediat.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cea de-a doua jumătate a anului 2022 te duce din nou spre situații-limită. Luna plină va avea o lungă ședere în casa familiei și activitatea sa energetică intensă este posibil să coincidă cu luarea unor decizii importante, pe care este imperios necesar să le iei. Ca întotdeauna, cauți sprijin la cei dragi. De această dată este posibil să nu îl găsești. Firea ta agresivă i-a îndepărtat pe mulți de-a lungul anilor. În plan profesional, un proiect pe care îl aștepți de mult timp îți va oferi oportunitatea de a promova. Pentru ca acest lucru să devină realitate, ai nevoie de concentrare, organizare și să fii atentă la detalii. Comunicarea cu cei dragi devine mai ușoară spre lunile de toamnă, deoarece și tu vei fi mult mai așezată din punct de vedere emoțional. Odată ce starea de armonie se va instala în viața ta, vei dispune de energia psihică necesară pentru a face planuri de viitor. Acestea sunt importante pentru fiecare dintre noi. Finele anului nu aduce nimic neobișnuit în viața ta. Vei petrece timp de calitate în familie și îți vei revedea o parte dintre prietenii din copilărie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Lucrurile nu sunt prea clare în ceea ce te privește. Planeta ta conducătoare, Jupiter, se va afla în mișcare retrogradă încă de la mijlocul lunii iulie și va rămâne așa până spre finele lunii noiembrie. Jupiter este pentru tine precum unchiul exuberant și amuzant care îți strecoară bani pe sub masa de Crăciun după ce a băut prea mult vin. Atunci când el este prezent în viața ta, toate visurile ți se împlinesc. Cu toate astea, starea ta de spirit nu va fi una optimistă. Te lași atrasă de vârtejul gândurilor sumbre și de aceea îți va fi tot mai dificil să acționezi înțelept. În ceea ce privește viața amoroasă, planeta îndrăgostirii, Venus, intră în zodia ta din luna octombrie și până la începutul lunii decembrie. În această perioadă, dacă vei fi în căutarea unui partener romantic, vei reuși să legi o frumoasă legătură cu cel care va apărea în viața ta. În ceea ce te privește, Venus guvernează dragostea, frumusețea și banii. Atunci când Venus este în zodia ta, te simți automat mai atractivă, mai plină de viață, mai jovială. Anul 2022 este unul bun pentru tine și vei resimți asta pe toate planurile existenței tale.

Pești (19 februarie – 20 martie)

În fiecare lună din cea de-a doua jumătate a anului 2022, prezența Lunii îți oferă oportunitatea de a te reseta din punct de vedere emoțional. În acele momente de echilibru total, îți va fi foarte ușor să iei lucrurile așa cum sunt și să dai deoparte persoane care nu te încarcă cu energie pozitivă. Dacă te simți cu adevărat în plus în anumite contexte sociale, vei intra într-o profundă introspecție care te va ajuta să afli răspunsuri interesante despre tine. Planeta de comunicare Mercur intră în semnul tău zodiacal chiar de la începutul lunii septembrie. Nu interpretezi asta la nivel energetic ca fiind un aspect negativ, dar nici nu te vei simți prea bine în propria piele. Este adevărat că îți dorești mai mereu să te faci plăcută de către cei din jur, dar asta presupune renunțare la sine. Nu aceasta este calea spre care îți dorești să mergi! Te simți confortabil să mergi la petreceri aglomerate sau doar încerci să impresionezi o persoană de care ești îndrăgostită? Este important să clarifici acest lucru. Atunci când Mercur se află în zodia ta, sarcina ta este să te afirmi sincer. Planeta iubirii, Venus, intră în semnul tău la începutul lunii octombrie. Vei resimți o vitalizare din punct de vedere al sexualității.

Citește și:
Zodiile care iubesc profund și cred în relațiile de lungă durată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie