6 zodii predispuse să te dezamăgească din punct de vedere sentimental

Ar trebui să te gândești de două ori înainte de a începe o relație serioasă cu una dintre aceste zodii, pentru că este posibil să suferi o dezamăgire.

6 zodii predispuse să te dezamăgească din punct de vedere sentimental

Mulți oameni se pot speria atunci când se gândesc la o relație și la angajamentul pe care îl presupune aceasta. Fie că își doresc să își împlinească partenerul, vor să aibă o relație sănătoasă sau se simt copleșiți, motivele sunt diverse și provocările cu atât mai mari.

Când vine vorba de relații și dragoste, fiecare semn zodiacal are calități și defecte. În cazul în care ești pe punctul de a ieși la o întâlnire cu o persoană care este născută într-una dintre aceste zodii sau presimți că lucrurile vor evolua între voi, ai face bine să te gândești de două ori și să citești lista de mai jos, care îți va fi de folos pentru a le înțelege mai bine.

Săgetător

Săgetătorilor le este dificil să fie fideli într-o relație. Sunt obișnuiți cu acel tip de libertate în care nu dau explicații nimănui pentru alegerile pe care le fac în plan personal și se lasă purtați de ceea ce simt. Sunt în căutare de noi aventuri și se plictisesc foarte repede, inclusiv de o relație pe termen lung. Partenerul lor ar trebui să fie mereu atent, să țină pasul cu fiecare mișcare pe care o fac, pentru a reuși să păstreze o legătură puternică.

Scorpion

Scorpionii iubesc cu pasiune, sunt inteligenți, iar loialitatea lor nu are limite atunci când sunt îndrăgostiți. Însă au mari probleme când vine vorba de încrederea în propria persoană și se implică într-o relație atunci când sunt convinși că aceasta ar putea să funcționeze. Sunt destul de secretoși din fire, iar partenerul lor este posibil să nu își dea seama întotdeauna de nevoile sau așteptările pe care le au.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt obișnuiți să fie dominați. Sunt imprevizibili din fire și te poți aștepta la surprize din partea lor. În cazul unei relații, au o percepție nerealistă asupra dragostei, iar standardele lor sunt mult prea ridicate. Acceptă cu greu criticile, chiar dacă acestea sunt constructive și au tendința de a se îndepărta de partener, fără a da explicații, atunci când simt că nu mai au sentimente.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți ca fiind nerăbdători și impulsivi. Dacă o relație nu decurge așa cum își doresc, vor dispărea mai repede decât te-ai fi așteptat și își vor căuta fericirea în altă parte. Au foarte multe așteptări de la persoana iubită, însă ei nu oferă același lucru în schimb, iar din acest motiv durează foarte mult să fie într-o relație cu cineva.

Balanță

În cazul Balanțelor, ele sunt obișnuite să socializeze și adoră să se distreze. Dar când vine vorba de relații, sunt indecise și nu vor ca o persoană să pună și mai multă presiune pe ele. Preferă ca lucrurile să decurgă într-un ritm firesc. În general, pun ceea ce este mai rău pe primul loc și se îngrijorează de fiecare dată înainte de a lua o decizie.

Pești

Peștii sunt creativi și privesc lumea într-un alt mod. Își stabilesc singuri regulile și principiile după care se ghidează și sunt destul de greu de mulțumit pe plan sentimental. Vor să își păstreze opțiunile deschise, astfel încât mai târziu să fie convinși cu faptul că au făcut alegerea potrivită pentru ei.

Citește și:
Cele mai stabile cupluri din zodiac

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video