Cele mai complicate relații în funcție de zodii

Chiar dacă nu are mereu dreptate, zodiacul ne poate scuti de un stres iminent ce vine la pachet cu o relație incompatibilă.

Cele mai complicate relații în funcție de zodii

Așa cum v-ați gândit că o relație poate da greș din diferite cauze cum ar fi programul, încrederea sau personalitatea partenerilor, v-ați gândit vreodată cât de mult pot influența zodiile viața voastră de cuplu?

Dacă te regăsești în cele 12 cupluri cărora zodiacul nu le permite să se înțeleagă, ar fi bine să te gândești încă o dată dacă vrei să continui sau nu.

Berbec și Fecioară

Vorbind despre cele două semne zodiacale singurul lucru ce poate fi spus este – complet opus. Deși fiecare zodie va aprecia unele calități ale celeilalte, nu se pot înțelege niciodată. Dat fiind faptul că o zodie de pământ nu va înțelege comportametul uneia de foc, relația celor doi nu va putea avansa. Berbecul mereu va face alegeri iraționale, avântându-se în necunoscut cu capul înainte, lucru ce o va neliniști pe Fecioară, care vrea stabilitate și armonie.

Taur și Scorpion

Ce îi aduce împreună pe cei doi este spiritul lor pasional și senzualitatea pe care o emană prin toți porii. Fiind ambii foarte implicați și preocupați de relație, de aici se naște și motivul pentru care relația este aproape imposibilă – gelozia. Deși în dormitor relația lor poate fi una perfectă, în afara lui, nativului Taur îi va fi dificil să înțeleagă comportamentul plin de gelozie al partenerului său.

Gemeni și Vărsător

Deși prima privire pe astrograma celor doi poate indica o combinație perfectă, nu este tocmai așa. Ambii sunt spirite libere ce iubesc profund și sunt atrași de conversațiile inteligente. Problema apare când Gemenii își exprimă liber sentimentele, în timp ce Vărsătorul preferă să țină pentru el, deși iubește sincer. Gemenii sunt cunoscuți ca fiind persoane schimbătoare, calitate ce nu se prea potrivește cu personalitatea imprevizibilă a Vărsătorilor.

Rac și Pești

Cei doi formează un cuplu de excepție când vine vorba de viața profesională, fiind persoane foarte creative și sensibile. Tocmai de aici pornește și prima problemă ce privește acest cuplu: nativii Rac pot deveni prea implicați afectiv în relație. Pe de altă parte Racii pot fi deranjați dacă partenerii lor nu par că au învățat ceva din experiențele anterioare, ei punând mare accent pe transformarea lor.

Leu și Săgetător

Chiar dacă ambii parteneri știu să se distreze și să facă o prima impresie bună, acest lucru nu e departe de a deveni o piedică în relația lor. Nativul Leu are nevoie de un partener ce îl va lăsa să fie în centrul atenției, iar Săgetătorul cu siguranță nu va face asta. Singura soluție ca cei doi să fie într-o relație este de prietenie în care să se distreze, ambii fiind pasionați de aventură.

Fecioară și Vărsător

Fecioarelor le pasă foarte mult de părerea celor din jur, în timp ce pe Vărsători îi lasă reci. Un motiv pentru care relația dintre cei doi este foarte complicată este stabilitatea Fecioarei, care preferă să facă doar lucrurile despre care știe sigur că îi vor reuși, în timp ce Vărsătorii preferă să riște. Nativul Fecioară mereu va admira libertatea de care se bucură Vărsătorul, aceasta bucurându-se și de spiritul lui inventiv.

Balanță și Pești

Balanțele și Peștii sunt în general persoane atente, cărora chiar le pasă și pun mult efort în înțelegerea celor de lângă ei. Celor două zodii foarte romantice, ce tind să idealizeze iubirea și să își urce partenerii pe piedestale, le este însă destul de dificil să aibă o relație. Un cuplu în care ambii parteneri sunt cu capul în nori nu poate avea niciodată așteptări realiste. Astfel cei doi pot forma un cuplu ideal doar într-o carte sau film romantic, în realitate fiind capabili doar de o aventură de o vară.

Scorpion și Leu

O relație în care ambii parteneri doresc să domine și să dețină controlul, cu siguranță, este o relație complicată. Așa se întâmplă și în cazul nativilor Scorpion și Leu. În timp ce Leii nu pun foarte mult accentul pe adevăr, partenerii lor doresc mereu ca dreptatea să fie primordială în relația acestora. Scorpionilor nu le place nici intenția de flirt a Leilor, deși aceștia nu o fac cu intenția de a seduce pe cineva, ci doar pentru a le hrăni spiritul dominator.

Săgetător și Balanță

Săgetătorii încearcă mereu să evite conflictele cu partenerii lor Balanță, deși acesta nu este cel mai bun mod de a trata o problemă. Între cei doi există tensiuni, iar evitând să vorbească despre ele, aceștia se îndepărtează unul de altul. Spirite independente, nativii Săgetător nu sunt chiar pe placul Balanțelor cărora nu le place să fie singure. Toate astea, împreună cu atitudinea nehotărâtă a Balanțelor, nu poate duce decât la o relație complicată, aproape imposibilă.

Capricorn și Rac

Capricornii și Racii au foarte multe în comun; prețuiesc foarte mult familia și prietenii, preferă locuri foarte confortabile și sunt persoane pe care te poți baza. Nativul Rac are nevoie de multă afecțiune și atenție, pe care Capricornul nu o oferă. Acesta preferă să fie mai rezervat. Această relație nu poate funcționa decât dacă cei doi înțeleg că iubirea trebuie să vină din ambele părți, la fel ca înțelegerea și afecțiunea.

Vărsător și Săgetător

Cele două zodii iubesc să călătorească, să cunoască oameni noi și nu au nevoie de nimeni pentru a se distra. Un lucru pe care îl au în comun și care nu este chiar în favoarea relației lor este spiritul independent al acestor zodii. Cei doi mereu vor fi în competiție, dorind să ajute câți mai mulți oameni, de aceea relația lor este una complicată, dar care cu ceva efort poate funcționa.

Pești și Capricorn

Peștilor le place să petreacă mult timp visând, lucru ce intră în contradicție cu atitudinea practică a nativilor Capricorn. Câteodată mult prea secretoși, Peștii pot intra în conflict foarte ușor cu cei din jurul lor. O relație între cei doi poate fi posibilă doar dacă nativii Capricorn nu se folosesc de abilitatea lor de a-și influența partenerii. Având un mod total diferit de a vedea viața, cele două zodii pot avea parte de o relație care să le dea bătăi de cap.

Citește și:
Calitatea pe care o apreciezi cel mai mult, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie