Sfaturi utile pentru viața amoroasă a persoanelor născute în zodia Săgetător

Te gândești întotdeauna înainte de o întâlnire ce zodie este noul potențial iubit și cum te-ai potrivi cu el? Am pregătit pentru Săgetători o listă a compatibilităților.

Sfaturi utile pentru viața amoroasă a persoanelor născute în zodia Săgetător

Află cu cine te-ai înțelege foarte bine și de cine mai bine te ferești dacă nu vrei să ai o relație dificilă.

1. Săgetător & Berbec

Pentru această pereche sunt importante entuziasmul și experiențele de viață. Ambele zodii vor să exploreze totul și nu vor să irosească timpul inutil citind sau uitându-se la lucruri – vor să le experimenteze. Berbecul este întotdeauna pe grabă, însă Săgetătorul este puțin mai încet, ceea ce se poate transforma într-o problemă de care trebuie să ai grijă în relație.

2. Săgetător & Taur

Această relație poate fi foarte senzuală, dar trebuie să acorzi timp pentru a înțelege zodiile din această pereche. Ambele iubesc totul despre sex, dar în timp ce Săgetătorul simte constant nevoia de a explora, Taurul preferă siguranța.

3. Săgetător & Gemeni

Aceste zodii sunt adorabile împreună și trec cu ușurință peste greutăți prin discuții deschise. Această relație poate avea nevoie de mai mult efort în unele situații, deoarece Gemenii au nevoie de multă atenție fizică, în timp ce Săgetătorul nu simte la fel.

4. Săgetător & Rac

Această relație nu este tocmai cea mai ușoară. Pentru a funcționa este nevoie de multă răbdare. Săgetătorul este în permanență în căutare de senzații noi, în timp ce Racul dorește mai mult suport emoțional. Săgetătorul trebuie să îi ofere partenerului tot ceea ce are nevoie, iar Racul trebuie să fie mai devotat Săgetătorului.

5. Săgetător & Leu

Aceste două zodii se potrivesc de minune! Atât Săgetătorul, cât și Leul iubesc viața și sunt persoane dinamice, așadar relația lor este plină de acțiune. Săgetătorul este o zodie care vrea să-și încurajeze permanent partenerul și să exploreze, iar același lucru se poate spune și despre Leu. Ambele zodii sunt centrul distracției, iar atunci când sunt împreună, sunt uimitori!

6. Săgetător & Fecioară

Această combinație poate duce la o relație de dragoste adevărată și crearea unei perechi minunate. Săgetătorul este o zodie căreia îi place să exploreze și să socializeze, în timp ce Fecioara iubește și încearcă să înțeleagă descoperirile Săgetătorului. Ambele zodii se bucură să fie în centrul atenției. Fecioara poate fi interesată de perfecțiune, iar Săgetătorul nu apreciază să fie controlat. Ține minte aceste lucruri pentru viitor.

7. Săgetător & Balanță

Această pereche este foarte armonioasă. Ambele zodii au o înțelegere foarte mare pentru celălalt. Săgetătorul este un explorator, la fel ca și Balanța. Aceasta este interesată de o conversație interesantă, iar Săgetătorul iubește asta despre cealaltă zodie. Singurul inconvenient poate fi dorința Balanței de a controla totul, ceea ce poate duce la rănirea sentimentelor Săgetătorului.

8. Săgetător & Scorpion

Această pereche trebuie să ia lucrurile ușor și să-și facă timp să se cunoască mai bine. Săgetătorul poate simți că este presat să facă unele lucruri, în timp ce Scorpionul poate deveni frustrat de explorările Săgetătorului.

9. Săgetător & Săgetător

Când doi Săgetători se unesc, este cu adevărat o relație perfectă. Totuși, din cauza personalității puternice, este posibil ca în această relație să existe câteodată certuri. Pentru a le evita, încercați să vă înțelegeți unul pe altul.

10. Săgetător & Capricorn

În această pereche pare că niciunul nu are prea multe de învățat de la celălalt, așadar lucrurile pot fi dificile. Capricornul este cunoscut pentru pasivitate și atenția la detalii, în timp ce Săgetătorul este cunoscut pentru spontaneitate. Așadar, această relație poate avea nevoie de un volum mai mare de muncă pentru a funcționa.

11. Săgetător & Vărsător

Lucrul care face relația celor două zodii specială este competiția. Nu există niciun moment plictisitor între cei doi, iar de obicei aceștia sunt buni prieteni, dar cu o latură romantică. Cele două zodii comunică foarte bine împreună.

12. Săgetător & Pești

Această pereche este complet diferită în unele aspecte, dar asta nu pare să conteze. Peștii sunt o zodie care se adaptează foarte ușor, iar Săgetătorul este foarte sociabil și dornic de distracție. În această relație importante sunt înțelegerea și cunoașterea calităților și defectelor celuilalt.

Citește și:
5 zodii care au cele mai mari șanse să se împace cu fostul partener

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie