Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 aprilie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 aprilie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 aprilie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9-15 aprilie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 aprilie 2018:


În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Singura modalitate care te face să simți că deții controlul propriei vieți este să te concentrezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 aprilie 2018:

Ești o persoană multitasking. Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine deadline-urile strânse reprezintă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 aprilie 2018:

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 aprilie 2018:

Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită. Pe parcursul întregii săptămâni este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă la birou. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 aprilie 2018:

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Ești obișnuită cu deziluziile în dragoste, însă perioada următoare va aduce câteva conflicte definitorii pentru relația ta actuală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 aprilie 2018:

Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc pe parcursul întregii săptămâni. Deși anumite alegeri pe care le faci crezi că sunt raționale, sunt momente în care te trezești într-o imensitate de emoții confuze și neînțelese. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 aprilie 2018:

Această săptămână se află sub influența evidentă a lui Saturn. Deși știi că deții controlul asupra propriilor sentimente, viața te ia prin surprindere. Te simți constrânsă de dorințele partenerului sau de cerințele celor din familie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 aprilie 2018:

În această săptămână, ia curajul la tine pentru a avea succesul scontat în tot ceea ce întreprinzi la birou. Pentru a simți armonia din viața ta personală, este important să găsești un echilibru pe plan sentimental! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 aprilie 2018:

În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, ar trebui să îți concentrezi atenția pe drumul pe care deja ți l-ai creionat. Viața te ia mereu prin surprindere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 aprilie 2018:

Familia, dar și prietenii nu au încredere în tine. Deciziile tale sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Nu trebuie să demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales este cel corect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 aprilie 2018:

Frica de eșec te ține în spate pe plan profesional. Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața ta personală și carieră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 aprilie 2018:

Lucrurile din viața ta au intrat pe un făgaș normal. Căutarea asiduă a fericirii, asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute vreodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie