Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-8 aprilie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 2-8 aprilie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 2-8 aprilie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 2-8 aprilie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 aprilie 2018:

Pe parcursul zilelor următoare o să îţi stabileşti cu atenţie prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 aprilie 2018:

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele cruzimea celor din jur. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 aprilie 2018:

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 aprilie 2018:

Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 aprilie 2018:

Atmosfera de lucru este incendiară încă din primele ore ale săptămânii. Deadline-urile foarte strânse îi deranjează peste măsură pe unii dintre colegi. Din păcate, conflictele sunt inevitabile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 aprilie 2018:

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează mintea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2-8 aprilie 2018:

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un 'nou început'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 aprilie 2018:

În zilele următoare îți va lipsi acel sentiment de apartenenţă afectivă după care ai tânjit dintotdeauna. Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 aprilie 2018:

Este important, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, să afli răspunsuri în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. În căminul părinților reușești să îți găsești liniștea în zilele care urmează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-8 aprilie 2018:

Stima ta de sine 'suferă' o explozie în zilele care urmează. Tot ceea ce se întâmplă în jur te are pe tine în centrul atenției. Colegii de muncă încearcă să te atragă în jocuri imorale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 aprilie 2018:

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 2-8 aprilie 2018:

Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie