De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De cele mai multe ori simțim că relația în care ne aflăm nu mai funcționează, însă deși este greu să ne prefacem fericiți, este mult mai dificil să renunțăm la o astfel de situație. De ce? Se pare că o explicație o au astrele.

De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

În viața oricărei persoane poate apărea o astfel de situație. Știți că relația voastră nu vă face fericiți, însă simțiți că este prea dificil să luați cu adevărat o decizie.

Fie pentru că nu vreți să răniți sentimentele partenerului, fie pentru că nu sunteți atât de sigure de această decizie. Dacă nu te simți pregătită să te desparți de partenerul tău, deși simți că asta ar trebui să faci, este posibil ca astrele să aibă o explicație pentru temerile tale. Citind aceste sfaturi poate vei reuși să obții mai multă claritate sau poate vei înțelege de ce nu ai putut să o faci până acum.

Înainte să iei o decizie în privința relației voastre, află de ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodia ta.

Berbec

Dacă ești Berbec, tu probabil nu ești pregătită să ieși dintr-o relație până nu ai lămurit toate problemele. Nu vei nega că relația voastră nu a mai fost perfectă pentru o perioadă, însă refuzi să renunți la partenerul tău înainte de a avea o discuție.

Nu îți face griji, însă. Discuția poate fi dificlă, însă este nevoie de ea pentru a avea cu adevărat o încheiere. În plus, dacă este ceva ce puteți rezolva amândoi, cu atât mai bine. Însă ar trebui să fii conștientă că nu vă veți despărți până când nu vei reuși să spui tot ce ai în suflet, iar la fel va face probabil și partenerul tău.

Taur

Taurii nu sunt pregătiți să renunțe la o relație doarece au depus prea mult timp și efort. Nu contează dacă este vorba despre o relație de 3 luni sau 3 ani, în general nativii Taur nu renunță deloc ușor.

Vor exista probabil multe lacrimi, discuții interminabile despre problemele voastre și chiar câteva certuri, însă preferi asta în locul unei despărțiri. Știi că relațiile nu sunt perfecte, însă atâta timp cât simți că mai ai ceva de oferit nu vei renunța.

Gemeni

De regulă nu simți o legătură puternică cu nimeni, însă de data aceasta o faci. Așadar, atunci când apare ideea de despărțire, te blochezi. Cum ai putea renunța la ceva atât de special, nu?

Știi că nu ești pregătită să te desparți de cineva dacă există șansa să renunți la sufletul tău pereche. Tu crezi în aceste lucruri și vrei să lupți mereu pentru acea persoană care te face să te simți specială.

Rac

Să te desparți de cineva este foarte greu pentru tine, dacă ești Rac, iar situația devine și mai dificilă atunci când ai reușit să te deschizi complet față de cineva. De regulă durează ceva mai mult până ajungi să te simți confortabil și să îți arăți și părțile vulnerabile, însă odată ce o faci, ai vrea să fii pentru totdeauna cu acea persoană.

Nu ești pregătită să te desparți de o persoană dacă simți în continuare o legătură emoțională puternică cu partenerul tău. Există momente în care știi că o relație este terminată, însă dacă încă te gândești la el și ții la el, atunci relația voastră nu este încheiată.

Leu

Atunci când iubești, iubești puternic. Nu contează dacă este vorba despre o relație pasională sau de o ceartă la fel de energică, pentru tine totul devine mai important. Îți place să iubești, să trăiești aceste senzații și îți este greu să renunți.

Ție îți place să crezi că știi destul de bine ce ți se potrivește și nu iei o decizie fără să te gândești timp îndelungat la ea. Dacă eziți, înseamnă că încă nu te-ai întrebat ce vrei cu adevărat.

Fecioară

Dacă ești Fecioară, nu vei sta niciodată într-o relație dacă ești nefericită. Este mai bine să te desparți decât să stai cu cineva în privința căruia nu ești sigură. Dacă ideea unei despărțiri ți-a trecut recent prin minte, cu siguranță te-a neliniștit.

Nu ești pregătită să te desparți de cineva dacă încă vizualizezi viitorul alături de această persoană. Dacă te gândești la următoarea vacanță, care va avea loc peste un an sau cum va fi viața ta peste cinci ani, iar partenerul tău apare în planuri, probabil te-ai gândit prea repede la despărțire, deoarece încă ai sentimente.

Balanță

O relație plictisitoare și statică este coșmarul oricărei Balanțe. Întotdeauna încerci să păstrezi entuziasmul în relație, însă în ultimul timp ai simțit că lucrurile nu mai sunt așa interesante între tine și partenerul tău.

Ceea ce te sperie mai mult decât o relație plictisitoare este, cu toate acestea, gândul că ai putea renunța la persoana care te interesează cu adevărat, chiar dacă în acest moment relația voastră nu este perfectă. Dacă încă ai fluturi în stomac când sunteți împreună, înseamnă că el încă reprezintă ceva pentru tine și poate nu este momentul să vă despărțiți.

Scorpion

Scorpionii iubesc cu pasiune, iar atunci când aceștia sunt într-o relație, se implică complet. Nativii Scorpion iau în serios și întâlnirile, așadar nu este indicat să te desparți de cineva, înainte să te gândești foarte bine la această decizie.

Motivul pentru care nu ești pregătită să te desparți de partenerul tău este faptul că el a văzut și părțile tale vulnerabile. Ideea că va trebui să găsești o altă persoană și să treci din nou prin aceiași pași te înspăimântă.

Săgetător

Săgetătorilor nu le este în general foarte greu să se despartă de cineva, însă în momentele în care sunt nesiguri, este incredibil de greu pentru aceștia să gândească rațional. Știi că ai găsit o persoană pe care trebuie să o păstrezi atunci când relația înseamnă să învățați împreună lucruri și să vă dezvoltați împreună.

Îți este dificil să renunți la relație deoarece simți că ai găsit tot ce ți-ai putea dori în această persoană. Independență, umor, o legătură spirituală – el le are pe toate. Îți este teama că ai găsit în sfârșit totul și nu ești sigură că poți renunța la asta.

Capricorn

Capricornul ia în serios fiecare întâlnire. Atunci când cunoști persoane noi, cauți acel partener cu care să-ți poți petrece toată viața. Persoana cu care ai o relație în prezent ar putea fi aceea, așadar despărțirea nu este o opțiune… momentan.

Nu ești pregătită să renunți la relația ta, deoarece este o investiție. Atunci când investești bani, nu renunți imediat cum apar primele semne care anunță un pericol, nu? La fel faci și când este vorba despre relația ta. Ești implicată 100% în tot ceea ce faci.

Vărsător

Să fii cu persoana potrivită îți oferă o stare de spirit incredibilă. Nu ești o mare fană a relațiilor în general, însă să fii cu cineva care te face să simți atât de multe lucruri sigur creează o situație la care nu ești dispusă să renunți încă.

Probabil lucrurile nu sunt minunate în acest moment, având în vedere că te întrebi dacă ar trebui să va despărțiți, însă motivul pentru care nu renunți încă este faptul că simți că ai găsit cel mai bun prieten. Astfel, o despărțire nu ar însemna doar pierderea persoanei iubite, ci și a prietenului cel mai bun.

Pești

Dacă ești Pești, sigur îți dorești un partener care să te înțeleagă și să te aprecieze pentru persoana care ești. Desigur, ești o romantică incurabilă, așadar vei simți că ai găsit persoana potrivită la fiecare întâlnire.

Nu îți place să renunți la nimeni în general (nu cumva să îl pierzi pe cel care îți este suflet pereche), chiar dacă lucrurile nu merg perfect. Motivul pentru care nu ești pregătită să închei această relație este faptul că partenerul tău poate iubi părți pe care tu încă încerci să le accepți la tine și pentru asta ai nevoie de el pe lângă tine.

Citește și:
Ce aspect al personalității lui te face să-l iubești, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie