Cum te simți când ești îndrăgostită, în funcție de zodia ta

Felul în care ne purtăm și senzațiile pe care le avem atunci când suntem îndrăgostiți sunt distincte pentru fiecare dintre noi.

Cum te simți când ești îndrăgostită, în funcție de zodia ta

Oare zodia ta îți poate influența cu adevărat modul în care te simți atunci când iubeșți? Citește mai jos și verifică dacă ți se potrivește!

Berbec: Iubirea este ca focul

Ca Berbec, să nu îți este teamă să fii aventuroasă și îndrăzneață și ești o persoană căreia îi plac gesturile grandioase. Nu contează cât de puțin cunoști persoana de care ești îndrăgostită: nu vei aștepta să facă ea prima mișcare. Ești de nestăpânit când vine vorba despre dragoste. Te simți de parcă ceva arde înăuntrul tău.

Taur: Iubirea este un test

Taurii sunt persoane foarte puternice. Ca Taur, simți că dragostea ta valorează foarte mult și nu o vei oferi ușor; ea trebuie câștigată. Ai sentimente intense, dar sunt îngropate undeva adânc.

Gemeni: Iubirea este un mister

Deși Gemenii pot fi versatili și sociabili, tu te bazezi mai mult pe rațiune decât pe ceea ce îți spune inima. Atunci când ești îndrăgostită, ești confuză și nu știi la ce să te aștepți. Îți plac surprizele și entuziasmul, însă iubirea te ține în priză. Măcar nu te simți niciodată plictisită.

Rac: Iubirea este o alinare

Racii nutresc o dragoste profundă pentru cămin și prețuiesc nespus timpul petrecut cu prietenii și familia. Și pentru că eșți ghidată de emoții în aproape toate privințele, atunci când găsești dragostea, te lași învăluită de căldură sa. Dragostea pentru tine se simte ca o pătură călduroasă într-o seară rece.

Leu: Iubirea este mistuitoare

Ca Leu, ai tendința să vrei să fii mereu în centrul atenției. Însă când ești îndrăgostită, devii obsedată de persoana pe care o iubești. Te gândești la acea persoană în mod constant, chiar și atunci când se află chiar lângă tine.

Fecioara: Iubirea este personală

Fecioarele au tendința să gândească prea mult și pot fi foarte critice cu ele și cu alții. Ai acel sentiment de fluturași în stomac de fiecare dată când persoana pe care o iubeșți este aproape de tine, însă, în loc să o îmbrățișezi sau să o săruți imediat, este mai probabil să faci un comentariu sarcastic sau să o lovești în joacă peste braț. Ești speriată că, dacă îți oferi cu adevărat dragostea, o vei pierde.

Balanță: Iubirea te face să te simți în dezechilibru

Ca Balanță, apreciezi arta, frumosul și armonia. Vrei ca toată lumea să fie fericită și să se simtă bine. Iți exprimi dragostea în mod constant prin gesturi și mici atingeri pline de afecțiune, însă te simți un pic tulburată, ca și cum inima ta ar fi o entitate separată.

Scorpion: Iubirea sparge ziduri

Scorpionilor le place să trăiască o viață grandioasă și îndrăzneață, și tu iubeșți neînfricat. Experimentezi dragostea și toate emoțiile foarte profund și ai tendința să te simți un pic posesivă în legătură cu oamenii la care ții.

Săgetător: Iubirea este descoperirea sinelui

Săgetătorii sunt inteligenți, entuziaști și optimiști. Ești mereu plină de pasiune, așa că, atunci când ești îndrăgostită, simți că acea pasiune se multiplică. Ești cea mai fericită atunci când persoană pe care o iubeșți este mulțumită.

Capricorn: Iubirea este o problema nesfârșită

Capricornii pot fi prea rigizi și prea responsabili. Când ești îndrăgostită, simți că toate aspectele relației depind de ține ca să funcționeze. Iubești cu intenția de a fi pentru totdeauna și vei face tot ce îți stă în putere pentru a demonstra acest lucru. Este ok totuși să împărți câteva dintre responsabilitățile relației cu cealaltă persoană.

Vărsător: Iubirea te ia pe nepregătite

Vărsătorii vor să salveze lumea și câteodată se implică atât de mult în cauzele umanitare încât uită de inimile lor. Iubirea te găsește atunci când nu o cauți. Când eșți îndrăgostită, te simți amețită și bolnavă (dar într-un sens bun). Totul se simte fresh și nou, ca și cum voi doi ați învăța un nou dans împreună.

Pești: Iubirea este devotament fără speranță

Peștii au foarte multe sentimente și se gândesc întotdeauna la alții. Când ești îndrăgostită, ești devotată persoanei pe care o iubeșți. Te simți cu capul în nori, ești visătoare și simți că cineva te înțelege, în sfârșit.

Citește și:
5 zodii independente, care nu ascultă niciodată de părerile celor din jur

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie