Cele mai vulnerabile zodii – și cum își exprimă vulnerabilitatea

Înțelegând modul în care suntem vulnerabili nu este ușor, dar, indiferent de teama pe care ne-o provoacă, este un aspect foarte important al personalității noastre.

Cele mai vulnerabile zodii – și cum își exprimă vulnerabilitatea

Nu este surprinzător faptul că fiecare zodie are propriul mod în care își exprimă vulnerabilitatea, având în vedere cât de diferiți suntem unul de celălalt. Cu toții avem imperfecțiuni, dar nu suntem suficient de curajoși ca să le permitem celorlalți să le vadă. Ne simțim expuși, însă odată ce suntem capabili să ne stăpânim teama și ne arătăm vulnerabilitatea, se pot întâmpla lucruri incredibile.

Berbec

Berbecii devin vulnerabili încercând să-și arate sentimentele. Indiferent dacă simt tristețe, gelozie sau singurătate, ei încearcă să-și accepte toate sentimentele, să le asimileze, să-și confrunte vulnerabilitatea și să le permită să se desfășoare într-un mod natural. Berbecii trăiesc în prezent și sunt sinceri în privința emoțiilor pe care le au.

Taur

Taurii devin vulnerabili când se arată deschiși planurilor sociale. Dacă Taurii nu au planuri, iar cineva îi întreabă ce fac în acea seară, vor admite că programul lor este liber. Poate fi dificil pentru ei să dezvăluie adevărul, dar știu că poate duce la ceva neașteptat și distractiv. Câteodată, vulnerabilitatea te poate face să te simți inconfortabil, dar ieșirea din zona de confort poate fi un lucru foarte bun pentru tine.

Gemeni

Gemenii devin vulnerabili atunci când nu previn sau nu ignoră situațiile inconfortabile, ci le lasă să se desfășoare. În aceste cazuri, Gemenii se simt rușinați, dar conștientizează că vor învăța o lecție care îi va ajuta să fie mai deschiși în diversele momente și situații care se ivesc.

Rac

Racii devin vulnerabili când își exprimă sentimentele, cu atât mai mult când realizează că le pierd controlul. Au foarte multă empatie pentru cei din jur, dar trebuie să învețe să aibă compasiune și pentru ei înșiși. Știu că vulnerabilitatea este o necesitate în viață.

Leu

Vulnerabilitatea Leilor provine din expunerea propriilor slăbiciuni și imperfecțiuni. Acest lucru necesită mult curaj, o calitate pe care Leii o dețin din plin. Sunt sinceri cu ei înșiși, încercând să fie la fel și cu ceilalți oameni.

Fecioară

Fecioarele devin vulnerabile admițând atunci când nu știu un anumit lucru și punând întrebări. Pentru a găsi cunoștințele pe care le caută, sunt dispuși să riște să fie observați. Dacă Fecioarele nu pun întrebări, nu vor putea ști lucruri, ceea ce este de neacceptat pentru ei.

Balanță

Balanțele sunt vulnerabile când râd, mai ales atunci când sunt singurele care găsesc gluma amuzantă. Se simt ciudat atunci când izbucnesc în râs, mai ales când este liniște, dar râsul este un răspuns sănătos la unele lucruri, iar permițându-și să facă asta, Balanțele atrag atenția asupra lor.

Scorpion

Scorpionii devin vulnerabili când se îndrăgostesc, pentru că își deschid inima în totalitate. Deși este destul de riscant să te îndrăgostești atât de profund de o persoană, Scorpionii o fac involuntar, deoarece nu-și pot ține în frâu pasiunea. Îi oferă persoanei de care sunt îndrăgostiți puterea de a le frânge inima și sunt împăcați cu acest lucru.

Săgetător

Săgetătorii devin vulnerabili atunci când sunt sinceri, chiar și când s-ar putea ca ceea ce spun să-i afecteze pe ceilalți. Dacă Săgetătorul consideră că un lucru trebuie spus, nu contează pe cine ar putea răni sau enerva, îl va spune oricum.

Capricorn

Capricornii sunt vulnerabili când devin foarte sociabili. Când încearcă să iasă din zona lor de confort, se simt timizi și foarte vulnerabili. Sunt conștienți că multe persoane suferă de anxietate socială, dar tot este nevoie de un efort pentru a face față expunerii emoționale.

Vărsător

Vărsătorii se simt vulnerabili fiind ei înșiși. Nu este ușor să mergi împotriva curentului, dar Vărsătorii preferă să-și urmeze propriile credințe. Nu au nevoie să se integreze, deși, uneori, lucrurile ar fi mai puțin complicate. Sunt suficient de curajoși pentru a fi ei înșiși, chiar dacă îi predispune la critică.

Pești

Peștii devin vulnerabili nu doar prin acceptarea vulnerabilității celorlalți, ci și prin acceptarea propriei vulnerabilități. Din moment ce Peștii sunt persoane creative, cu inclinații spre artă, trebuie să fie capabili să-și înfrunte vulnerabilitățile pentru a se dezvolta ca artiști.

Citește și:
6 zodii care găsesc mereu scuze pentru orice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie