Cele mai toxice perechi de zodii

Poți cădea ușor în capcana unei relații toxice de teama de a nu rămâne singură, așa că e mai bine să știi care sunt partenerii pe care trebuie să îi eviți.

Cele mai toxice perechi de zodii

Cu toții am fost implicați până acum și în relații toxice, care ne-au consumat extrem de mult emoțional și poate, în unele cazuri, au lăsat și urme adânci în sufletul nostru. 

O astfel de relație te poate face să înțelegi ce anume înseamnă o relație sănătoasă și de ce nu ar trebui să accepți să rămâi într-o relație toxică, care îți aduce nefericire și neîmplinire. Dacă la prima vedere consideri că ai o chimie incredibilă cu partenerul tău, pe parcurs poți realiza faptul că amândoi aveți anumite comportamente care sunt toxice. 

Așa că, iată care este zodia cu care nu ar trebui să ai niciodată o relație:

Berbec și Taur

În ciuda faptului că aceste două zodii pot avea o relație de prietenie strânsă, în ceea ce privește una amoroasă, lucrurile se schimbă. Taurii sunt extrem de încăpățânați și reușesc cu greu să facă anumite compromisuri, mai ales atunci când știu că au dreptate, iar Berbecii vor încerca cu fiecare ocazie să îi înfrunte, izbucnind astfel mereu conflicte.

Taur și Gemeni

Aceste două zodii nu se înțeleg în nicio privință. În timp ce Taurii au foarte multă răbdare, Gemenii au nevoie în mod constant de experiențe noi. Iar asta poate duce în timp la anumite incompatibilități între cele două zodii deoarece Taurii așteaptă ca Gemenii să se schimbe în relație, iar acest lucru nu se va întâmpla. 

Gemeni și Capricorn

Nativii acestor zodii nu vor avea niciodată o relație echilibrată. Gemenii își doresc să aibă parte în relația de cuplu de spontaneitate, în timp ce Capricornii sunt extrem de organizați și nu vor niciodată să fie luați prin surprindere. Dorințele celor două zodii sunt complet diferite și nu vor ajunge la un numitor comun, astfel că relația lor va fi o reală provocare.

Rac și Vărsător

Racii consideră că întotdeauna au dreptate și nu acceptă să li se facă observații, nici măcar de către parteneri. Iar dacă se întâmplă ca aceștia să fie Vărsători, atunci cu atât mai mult relația lor va fi toxică. Vărsătorilor nu le este teamă să spună atunci când nu le convine ceva, iar Racii vor independență și își vor vedea interesul. 

Leu și Scorpion

Leii vor să fie în centrul atenției și își doresc parteneri care să își concentreze atenția asupra lor. Scorpionii sunt adepții unei relații mai deschise mai degrabă, aspect cu care Leii nu vor fi niciodată de acord. Pe lângă asta, dacă observă că nu primesc validarea dorită, Leii își vor folosi farmecul pentru a cuceri pe altceva.

Fecioară și Pești

Aceste zodii sunt toxice una pentru cealaltă deoarece întotdeauna vor iniția câte un conflict. Deși pot avea o relație de prietenie extrem de bună, în cazul unei relații romantice nu vor face decât să își scoată la iveală frustrările și nici nu vor găsi o modalitate în care să își rezolve problemele. 

Balanță și Fecioară

În această situație lucrurile sunt extrem de complicate în cazul acestor două zodii. Fecioarele sunt critice, atât cu propria persoană, cât și cu partenerii și cu greu vor găsi pe cineva care să fie pe placul lor. Balanțele nu au atât de ușor încredere în alte persoane din cauza faptului că în fostele relații au fost dezamăgite și rănite.

Scorpion și Leu

De foarte multe ori, Leii consideră că au dreptate în toate privințele, iar această atitudine duce la probleme și discuții în contradictoriu cu partenerii. Scorpionii sunt sensibili și nu vor accepta o relație cu o persoană care nu este dispusă să se schimbe pentru ei. 

Săgetător și Pești

Peștii pot fi supărați pe o persoană foarte mult timp, în timp ce Săgetătorii sunt foarte iertători. Ambele zodii pot fi extrem de orgolioase și acest lucru duce la conflicte care par să nu aibă sfârșit deoarece nici nu vor găsi o soluție.

Capricorn și Balanță

Deși între nativii acestor două zodii există o atracție fizică foarte mare, aceasta nu este suficientă ca relația lor să funcțieze. Ambele își pot da seama, mai devreme sau mai târziu, că de fapt nu se potrivesc și nu au subiecte comune de discuție, ceea ce duce la o monotonie în relația de cuplu. 

Vărsător și Taur

Vărsătorii își doresc să aibă parte de libertate, iar Taurii au nevoie în permanență de cineva să stea alături de ei. Astfel că, Vărsătorii se vor simți constrânși și sufocați, iar asta poate reprezenta un motiv de despărțire între nativii acestor două zodii.

Pești și Berbec

Peștii întotdeauna vor face ceea ce simt, iar după cum știm deja, Berbecii sunt obișnuiți să fie lideri. Acest lucru duce la o relație toxică care îi va consuma extrem de mult emoțional pe cei doi deoarece ei încearcă să se controleze unul pe celălalt. Tendința Berbecilor de a spune ceea ce simt nu va fi mereu apreciată de Pești.

Citește și:
Cuplurile perfecte de zodii ale verii 2020

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie