Cele mai empatice zodii

Ni se întâmplă adesea, fără să vrem, să preluăm din emoțiile și din stările celor din jur, de regulă o influență venind și din partea astrelor.

Cele mai empatice zodii

Fie că este vorba despre limbajul corpului, mici expresii sau schimbări de tonalitate, oamenii arată într-un mod subtil cum se simt de fapt, fără să explice verbal acest lucru. De foarte multe ori ajungem să preluăm astfel de lucruri de la cei din jur, iar dacă durerea sau bucuria celor din jur te influențează mai mult decât te-ai aștepta, înseamnă că ești foarte empatică.

Oamenii empatici simt emoțiile celorlalți mai intens și de multe ori le preiau, astfel încât sunt confunzi de propriile sentimente. Cu toate acestea, persoanele empatice se dovedesc a fi prieteni foarte buni și oameni în care poți avea cu ușurință încredere.

Astrologia poate dezvălui multe despre caracterul unei persoane și, chiar dacă orice persoană poate fi empatică, aceste 4 zodii se pot deschide cel mai ușor în fața celorlalți, încercând mereu să ajute.

1. Rac

Racii se numără printre cele mai sensibile persoane, așadar nu este deloc surprinzător că pot fi foarte atenți la ce simt cei din jur. Dacă ești în căutarea unei persoane cu care să vorbești atunci când ai probleme, Racul este zodia perfectă. Acesta este emotiv și are tendința de a simți absolut tot, ceea ce înseamnă că înțelege foarte ușor reacțiile celor din jur și, totodată, dă cele mai bune sfaturi. Cu toate acestea, Racii preiau și stările celor din jur și de multe ori acest lucru poate fi deranjant.

2. Scorpion

Scorpionii știu să construiască un zid de protecție în jurul lor, însă asta nu înseamnă că nu sunt persoane empatice. Ei sunt foarte atenți la comportamentul și la stările celor din jur și câteodată propriile reacții îi pot deruta. Tocmai de aceea, ei preferă să își petreacă timpul alături de un grup restrâns de prieteni. Scorpionul poate fi o persoană destul de intensă, însă asta se datorează faptului că preia din stările celor din jurul lui.

3. Săgetator

Săgetătorii simt cu ușurință când persoanele apropiate lor au probleme sau un lucru minunat s-a întâmplat. Acest simț dezvoltat al lor îi transformă în prieteni buni, însă de cele mai multe ori ei trăiesc cu prea multă intensitate și dramele celor dragi. Acest lucru le poate afecta complet starea de spirit, ajungând să aibă zile proaste doar din cauza celor povestite de prieteni.

4. Pești

Peștii sunt foarte empatici și cu greu se opresc din a prelua emoțiile celor din jur. Își pot da seama cu ușurință când cei dragi au probleme, iar ajutorul pe care îl oferă este unul special. Din păcate, ei pot suferi foarte ușor din pricina personalității lor. Aceștia se luptă să nu preia greutățile celor din jur, însă nu reușesc să se ferească întotdeauna.

Citește și:
6 zodii care nu vor să îi dezamăgească pe cei din jur

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie