Ce îți dorești cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Noi toți căutăm lucruri diferite - unii caută dragoste și armonie, iar alții își doresc cariere de succes și faimă.

Ce îți dorești cel mai mult în viață, în funcție de zodia ta

Până ajungem să ne dăm seama cu adevărat ce ne dorim, poate dura ceva – dar atunci când știm în cele din urmă ce căutăm, putem să ne concentrăm și să lăsăm de-o parte lucrurile care nu mai contează.

Astrologia ne poate ajuta când vine vorba de motivațiile ascunse ale personalității noastre. Astrele pot vedea nevoile noastre și ne pot crea o cale pentru a le împlini.

Berbec: Provocări

Trebuie să treci peste anumite teste, să câștigi la jocuri și să te forțezi în a-ți depăși limitele. Nu poți să faci un lucru bun, trebuie să fie cel mai bun. Îți plac provocările pentru că te stimulează și scot ce este mai bun din tine. Atâta timp cât duceți la final provocările și veți rămâne întotdeauna pe poziție, veți fi entuziasmați de ceea ce are de oferit viața.

Taur: Confort

Trebuie să aveți o casă confortabilă, o mâncare bună și un cadru minunat. Aveți nevoie de aceste lucruri și veți face orice e nevoie pentru a le obține. Probabil că nu veți fi foarte fericiți, dacă nu vă răsfățați din când în când. Sunteți dispuși să munciți din greu pentru ceea ce vă doriți, așa că totul se echilibrează.

Gemeni: Conexiune

Trebuie să simțiți că oamenii vă înțeleg în momentul în care purtați un dialog. Aveți nevoie să vă exprimați sentimentele, ideile și experiențele. Nu vă simțiți bine decât atunci când vă conectați cu o altă persoană. Nu contează dacă dezbateți un subiect, cântați sau pur și simplu explicați – trebuie doar să împărtășiți și altor persoane.

Rac: Compasiune

Trebuie să simțiți că sentimentele voastre sunt valide și că cei mai apropiați de voi înțeleg prin ceea ce treceți. Vrei ca ei să simtă cum este să fie în locul tău și să vadă lucrurile din punctul tău de vedere. Aveți nevoie de persoane care să vă trateze cu bunătate.

Leu: Adorația

Nu doriți ca ceilalți să fie doar devotați, ci doriți ca ei să vă iubească necondiționat și să vă puteți baza pe ei. Știți că sunteți o stea strălucitoare, dar aveți nevoie de acea validare de la ceilalți. Când sunteți adorați, lumina reflectoarelor este întotdeauna asupra voastră și există întotdeauna cineva în jurul vostru pentru a vă lăuda atunci când aveți nevoie.

Fecioară: Dorința de a fi cel mai bun

Trebuie să fiți cei mai buni la tot ceea ce faceți. Nu trebuie să faci absolut totul bine, doar lucrurile care te interesează. Dacă ești scriitor, ești unul talentat. Dacă ești muzician, nimeni nu va fi mai priceput ca tine.

Balanță: Echilibru

Încercați să practicați câte ceva din fiecare, deși nu reușiți întotdeauna. Vă place să aveți o viață echilibrată și cât mai armonioasă posibil. Încercați să aveți o viață liniștită și să vă înconjurați cu oameni care sunt pozitivi. Dacă apare o persoană negativă în grup, o veți elimina rapid din viața voastră.

Scorpion: Pasiune

Aveți o intensitate magnifică pentru lucrurile pe care le câștigați cel mai mult în viață: dragoste, sex, cunoștințe, abilități. Orice lucru îl veți duce până la capăt cu pasiune. Dacă veți întâlni dragostea, o veți urmări cu înverșunare până la capăt.

Săgetător: Experiență

Săgetătorii sunt persoane care își doresc să trăiască mai multe experiențe – doriți să vedeți cât mai mult din lume posibil, participați la diferite tradiții și obiceiuri din diferite locuri și vă bucurați de tot ce vă oferă viața. Când veți fi bătrâni și vă veți uita în urmă la viața pe care ați avut-o, veți simți că ați avut o viață pe care a meritat să o trăiți.

Capricorn: Atenția

Vreți să faceți întotdeauna ceea ce trebuie, să fiți acolo când cineva are nevoie de voi și să vă ofere un viitor sigur pentru familie. Munciți din greu și sunteți foarte conștiincioși. Faceți mereu ceea ce trebuie, aveți grijă de acțiunile pe care le luați, de cuvintele pe care le utilizați și de modul în care tratați alte persoane.

Vărsător: Inovație

Trebuie să fiți mereu la curent cu ultimele tendințe din domeniul tehnologiei și al altor științe. Vă bucurați de tot ceea ce este nou. Nu vă place atunci când lucrurile stagnează și nu se schimbă nimic. Cu siguranță vă place să aveți o preocupare, să analizați ceva anume (să vedeți cum funcționează, de ce în așa fel, etc).

Pești: Simț artistic

Nu trebuie neapărat să fii un artist pentru a avea o dorință copleșitoare de a te exprima artistic. Sigur, ați putea fi talentați: să pictați, să scrieți sau să creați ceva. Vă place să exprimați frumusețea și arta, chiar dacă este vorba doar de modul în care vă aranjați mobila sau vă creați ținutele.

Citește și:
4 zodii care au toate calitățile pentru a deveni mentori excelenți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie