Cum poți evita să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, în funcție de zodie

Câteodată este foarte ușor să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, iar un rol important în acest caz îl au și astrele.

Cum poți evita să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, în funcție de zodie

Îți place de cineva, el de asemenea te place și, dintr-o dată, dragostea este inevitabilă. Însă iubirea adevărată nu apare dintr-o dată. Ne simțim compleți și este un sentiment minunat. Pentru marea majoritate, acel sentiment inițial de a cunoaște pe cineva și a începe să simți acea chimie căreia nu i te poți împotrivi, este fascinant și toți își doresc să nu se termine niciodată, așa că încearcă să se convingă de faptul că, în sfârșit, a apărut marea iubire… Dar nu este iubire, cel puțin nu una adevărată.

Te poți simți atras de cineva, să îți placă totul la acea persoană și să crezi că ceea ce simți va dura pentru totdeauna, dar cel mai probabil nu va fi așa. Atunci când nevoia ta de a iubi și de a te simți iubită depășește limitele logicii, apar marile greșeli și îți dai seama că te îndrăgostești de persoana nepotrivită.

Din moment ce ai decis că această persoană este alesul și indiferent de ceea ce rațiunea îți va spune, inima ta nu va asculta, vei încerca să forțezi ca totul să se întâmple așa cum îți imaginezi tu. Vei ignora tot ceea ce nu îți convine, nu îți vei asculta nici prietenii, nici familia, care până la urmă, nu vor decât să nu ajungi să fii dezamăgită.

Cu cât mai curând vei începe să fii sinceră cu tine, cu atât mai bine. Până la urmă, de ce te străduiești atât de tare să faci ca această relație dezastruoasă să funcționeze? Care este cauza? Este din cauza lipsei stimei de sine? Ai impresia că nu valorezi atât de mult încât să găsești pe cineva mai bun sau pe cineva care te va trata mai bine?

Astrologia îți poate arăta ceea ce trebuie să faci pentru a nu te îndrăgosti de persoana nepotrivită de fiecare dată, iar în funcție de zodia ta, ai toate informațiile despre ceea ce ar trebui să faci.

Berbec

Acum ar fi momentul să îți găsești noi activități și să îți îndrepți atenția către alte lucruri, departe de el. Tu știi deja că numai gândul la el te face să îți irosești toată energia, așa că trebuie să îți redirecționezi atenția. Încearcă să îți găsești noi activități, să plănuiești aventuri și poate să îți faci noi prieteni. De fiecare dată când vrei să te gândești la el, încearcă să te gândești la altceva care știi că te face fericită și, desigur, care nu îl include pe el.

Taur

Cel mai bun mod prin care tu poți preveni să nu te atașezi prea tare de persoana nepotrivită este prin a înceta să îl urmărești pe rețelele sociale. Știm că poate fi destul de satisfăcător sentimentul de a ști totul despre ceea ce face persoana care te interesează într-un mod mai special, dar acest lucru poate duce la obsesie. Cu cât îi urmărești fiecare mișcare pe Facebook sau Instagram, cu atât vei simți că îl cunoști din ce în ce mai bine și te vei simți mai apropiată de el. Încearcă să îți impui o limită, să nu îi verifici profilul tot timpul și ușor să începi să nu o mai faci deloc.

Gemeni

Pentru a te opri să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, trebuie să încetezi cu conversațiile lungi, mesajele nocturne și cu toate mesajele în general. Încetează să mai împarți cu el detalii private din viața ta. Până la urmă, nu vrei să ajungi să fii prea atașată de el, pentru că asta poate conduce doar la gândul că deja construiți o iubire adevărată. Tu știi că el nu este alesul și sincer, el nu merită atenția ta sau sfaturile tale. Anulează conexiunea pe care o ai cu el, permanent.

Rac

Până în acest moment, probabil că ai cunoscut deja dragostea adevărată sau, cel puțin, știi ceea ce nu îți dorești, așa că știi că această persoană nu este ceea ce trebuie pentru o relație de dragoste. Cel mai bine ar fi să te întrebi ceea ce îți dorești tu de la o relație, fie că vrei doar o aventură, o prietenie sau doar să îți ocupi timpul cu ceva. Tu știi deja că nu vrei să investești sentimente pentru el, pentru că este ca și cum i-ai dărui inima ta și i-ai cere să o calce în picioare. Nu este necesar ca prezența lui în viața ta să însemne că este marea dragoste, poate doar a apărut ca să îți poți da seama ceea ce cauți tu cu adevărat la un partener.

Leu

Ai interpretat greșit iluzia dragostei de atâtea ori, încât de data aceasta, vei aștepta pentru dragostea adevărată. Dacă te surprinzi îndrăgostindu-te de persoana nepotrivită, poți face o listă cu lucrurile care nu îți plac la el și în loc să te concentrezi pe ceea ce îți place, mai bine să îți îndrepți atenția către partea mai întunecată a lui. De fiecare dată când te întâlnești cu acest bărbat, încearcă să îți amintești cât de tare te-a rănit în trecut și când de tristă erai atunci când te-a rănit. Repetă în mintea ta, de câte ori simți nevoia, motivele pentru care el nu este alesul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fecioară

Trebuie să privești situația mai în ansamblu și să încetezi să îți mai faci griji că, dacă îl pierzi pe acest bărbat, tu vei rămâne singură pentru totdeauna. El nu este alesul, însă asta nu înseamnă că nu îl vei întâlni niciodată pe cel potrivit. Invită-te la o discuție și încearcă să îți dai seama ce îți dorești tu de la o relație și ce pași trebuie să faci pentru a o putea crea. În momentul în care te concentrezi pe acest lucru și îți dai seama că ești dispusă să găsești persoana potrivită, vei renunța să mai pui presiune pe tine însăți pentru a te forța să îl iubești pe cel care nu este bun pentru tine.

Balanță

El pare să te iubească și cum tu urăști să fii singură, atunci când el vrea să petreacă timp cu tine, tu accepți imediat. Trebuie să te oprești din a mulțumi pe toată lumea. Este ok să refuzi o întâlnire cu acesta, dacă nu îți dorești cu adevărat și să îi răspunzi pe măsură, dacă asta merită. Dacă vei deveni prea confortabilă în această relație, va deveni o obișnuință pentru tine și îți va fi greu să ieși și să îți dai ocazia de a-l întâlni pe cel potrivit.

Scorpion

Atunci când ai o relație sexuală cu acel bărbat, aproape că te poți convinge singură că este vorba despre dragoste adevărată. Însă, atunci când te gândești la cum este el și la cum te tratează în afara dormitorului, îți dai seama că nu aveți o relație adevărată. Trebuie să încetezi în a mai fi intimă cu el, chiar ar trebui să eviți să îl mai atingi. Aveți o chimie fizică extraordinară, însă numai atât. O relație adevărată are nevoie de ceva mai mult decât sex și trebuie să realizezi că nu este bine să transformi acest lucru într-o dependență.

Săgetător

Tu știi că nu poți fi influențat de cineva care pare că face toate lucrurile potrivite, dacă nu există emoții reale în urma acțiunilor sale. Sigur că este plăcut atunci când îți aduce flori, dar te și ascultă atunci când ești tristă sau te-ar însoți la doctor, dacă ar fi necesar? Ar trebui să începi să vezi lucrurile exact așa cum sunt și pe el, exact așa cum este cu adevărat. Dacă nu este nimic între voi, atunci este clar că trebuie să mergi mai departe.

Capricorn

Tu știi că cel mai bun și mai înfricoșător mod prin care poți evita să te îndrăgostești de persoana nepotrivită este prin a discuta cu el despre asta. Vorbește deschis cu el despre cum vede relația în viitor și ce planuri are. Ar putea fi o ocazie bună să vezi dacă se panichează și te va ajuta să îți dai seama că nu el este cel potrivit, tu fiind singura care își dorește această relație.

Vărsător

Tu ai abilitatea de a găsi ceva interesant și bun în aproape oricine, ceea ce nu prea te ajută în a găsi persoana potrivită. Ar trebui să îți asculți intuiția și, atunci când îți spune că nu ar trebui să te îndrăgostești de cineva, ar trebui să îi dai crezare. Dacă simți că trebuie să pui o barieră între voi, atunci nu te opri. Pleacă în vacanța aia în Ibiza la care tot visai și, după două săptămâni de momente fericite, vei uita de cel care nu te apreciază.

Pești

Dacă simți că ar trebui să te oprești din a te îndrăgosti de persoana nepotrivită, atunci ar trebui să îți asculți vocea interioară care strigă într-una că el nu este îndeajuns de bun pentru tine și că nu te tratează deloc așa cum ai merita. Încearcă să îți amintești constant că meriți pe cineva minunat și bun, nu pe oricare tip care îți împrumută mașina și o aduce înapoi murdară și cu rezervorul gol. Așteaptă pe cineva care chiar merită.

Citește și:
Ce greșeli face un bărbat când te place, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video