Ce greșeli face un bărbat când te place, în funcție de zodia lui

Bărbații pot fi stângaci la începutul relației, însă asta nu este neapărat un lucru rău. Descoperă ce greșeli face când te place, în funcție de zodia lui.

Ce greșeli face un bărbat când te place, în funcție de zodia lui

Ți s-a întâmplat să mergi la o întâlnire, iar partenerul să se poarte ciudat? Să se împiedice, să vorbească prea mult sau să verse paharul cu băutură? Înainte să fii răutăcioasă, descoperă ce greșeli face un bărbat când te place, în funcție de zodia lui.

Berbec

Berbecii fac în general foarte multe planuri, chiar și la prima întâlnire. Încă nu v-ați sărutat și deja te-a invitat la nunta celui mai bun prieten? Nu-ți face griji. Șansele ca el să fie un bărbat periculos sunt mici. S-ar putea să fie doar foarte emoționat și chiar să te placă, mai ales dacă ați vorbit destul de mult prin mesaje înainte să vă vedeți pentru prima dată.

Taur

Taurii își doresc mereu să fie în centrul atenției, așadar gândul că un fost iubit ar putea fi încă în preajma ta îi sperie. S-ar putea să fie puțin posesiv sau cel puțin curios când vine vorba de viața ta, însă dacă nu depășește o limită, adică nu este mai curios decât tine (recunoaște că ai încercat să afli cine e fosta lui iubită), atunci nu ai de ce să îți faci griji pentru viitor.

Gemeni

Gemenii sunt acele persoane care, în momentul în care au emoții, nu se pot opri din vorbit. Din păcate însă, aceștia vorbesc doar despre ei, iar până la desert știi deja câte job-uri a avut, care a fost primul lui animal și de câte ori pe săptămână merge la sala de fitness. Desigur, s-ar putea să nu fie vorba despre emoții, ci doar așa să fie personalitatea lui. Dacă așa este, atunci nu ai de ce să te plictisești ascultându-l și la a doua întâlnire.

Rac

În privința nativilor Rac lucrurile sunt puțin mai complicate. Aceștia renunță foarte ușor, așadar dacă l-ai refuzat pentru erai ocupată în acea zi, șansele să te invite din nou la cină sunt destul de mici. Deși probabil te place, acesta a crezut că tu nu simți la fel pentru el. Ai grijă să îi arăți că și tu ești interesată de el.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Leu

Spre deosebire de Rac, Leul obține întotdeauna ceea ce își dorește. Asta înseamnă că, dacă te place, s-ar putea să facă unele greșeli deranjante. De exemplu, s-ar putea să îți povestească despre toate relațiile și toate femeile cu care a fost, un subiect pe care nimeni nu ar trebui să îl abordeze la prima întâlnire. Ce să faci în acest caz? Simplu, nu-ți irosi timpul și a doua oară.

Fecioară

Bărbații Fecioară încearcă întotdeauna să-și ascundă sentimentele. Dacă fac asta, tu vei crede că au dispărut sentimentele lui și în felul acesta vă îndepărtați și șansele să formați un cuplu scad considerabil.

Balanță

Balanțele se bazează pe șarmul lor și uită că au nevoie și de un plan. Deși este foarte romantic să fiți spontani, s-ar putea ca această idee să nu fie grozavă dacă afară este foarte frig sau plouă. Totodată, s-ar putea să devină enervant să te întrebe mereu pe tine ce vrei să faci, iar el să nu aibă deloc idei.

Scorpion

Scorpionul încearcă să arate cât de dur și masculin poate fi. Asta îndepărtează probabil orice femeie, așadar, dacă vrei să vezi cum ar decurge și o a doua întâlnire, încearcă să îi spui, delicat, că te deranjează acțiunile lui de „mascul alfa”.

Săgetător

Săgetătorii sunt adorabili atunci când plac pe cineva și probabil îți amintesc de primele întâlniri pe care le aveai în liceu. Aceștia se înroșesc, spun lucruri fără sens și devin neîndemânatici. Lasă-l pe nativul Săgetător să se obișnuiască cu tine și atunci vei vedea cum este el de fapt.

Capricorn

Atunci când Capricornul primește prea multă atenție, acesta va fi puțin nepoliticos. Totodată, s-ar putea să fie emoționat și nu se va simți bine deloc. Ai nevoie de o persoană care să se distreze, așadar poate n-ar trebui să îi oferi prea multe șanse.

Vărsător

Vărsătorii încearcă mereu să fie amuzanți, inteligenți în social media și, din păcate, să facă asta când se află la întâlnire cu tine. Dacă este prea impresionat de glumele găsite pe internet pentru a avea o conversație reală cu tine, atunci mai bine renunți la el sau, de ce nu, îi trimiți și tu o poză amuzantă pe Facebook.

Pești

Peștii sunt persoane atât de deschise, încât îți dau impresia că ar fi mai degrabă prietenii tăi și nu posibili iubiți. În plus, dacă nu îți trimite unele semnale, cum ai putea să îți dai seama că vrea să formați un cuplu și nu cei mai buni prieteni?

Citește și:
Ce fac zodiile când se plictisesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video