Ce fac zodiile când se plictisesc

Deși nimeni nu își dorește asta, tuturor ni se întâmplă să ne plictisim. Dar iată ce fac zodiile când se plictisesc!

Ce fac zodiile când se plictisesc

Fie că e vorba de un moment când aștepți la coadă la supermarket, ești la un curs plictisitor sau pur și simplu nu ai ce face, toți avem momentul acela când plictiseala pune stăpânire pe noi. Fiind diferiți, fiecare are alt mod de a lupta cu aceasta, semnul zodiacal având un rol important în această decizie. Citește mai jos cum se comportă fiecare zodie în momentele de plictiseală.

Berbec

Berbecii au un mod special de a trece peste plictiseală. Când se află în această stare aceștia pun multe întrebări, chiar dacă nu sunt interesați de subiect, fac multe glume chiar deranjante, și fac orice pentru a se băga în seamă cu cei din jurul lor. Bună abordare, nu?

Taur

Cei din zodia Taurului sunt ceva mai productivi când vine vorba de plictiseală, care pentru ei este o stare pe care o simt cu intensitate. Aceștia se apucă de curățenie, de aranjat lucrurile, dar le place foarte mult să se și răsplătească singuri, preferata lor fiind înghețata, nu-i așa?

Gemeni

Plictiseala îi deranjează enorm pe Gemeni. Aceștia devin foarte nervoși, dar încearcă să își consume timpul prin jocuri, filme sau pot deveni foarte artistici desenând sau scriind.

Rac

Plictiseala îi poate surprinde pe Raci în două ipostaze. Fie se plâng oricui le iese în cale, indiferent dacă e om sau animal, fie sunt foarte liniștiți, încercând să iasă din starea asta singuri.

Leu

Deși fac asta tot timpul, atunci când sunt plictisiți Leii devin mult mai egoiști, gândindu-se doar la ei, și cum pot îmbunătăți câte ceva, astfel ca ceilalți să îi vadă perfecți. Dacă totuși se plictisesc și de asta, persoanele născute în zodia Leului pot deveni foarte serioase, abordând subiecte foarte sensibile sau profunde.

Fecioară

Atunci când sunt în public și se plictisesc, Fecioarele preferă să se izoleze, însă dacă starea se agravează, acestea încep să scrie mesaje. Total altfel stau lucrurile când cei născuți în zodia Fecioară sunt acasă în intimitate, plictiseala făcându-i să danseze și să asculte muzica ce le place doar lor.

Balanță

De obicei persoane visătoare, Balanțele cuprinse de plictiseală preferă să viseze cu ochii deschiși, imaginându-și scenarii care nu se vor întâmpla niciodată. Deși par că nu se satură niciodată de visat, asta se întâmplă, dar stați liniștiți că Balanțele au altă soluție: își fac selfie-uri.

Scorpion

Cei născut în zodia Scorpionului au o abordare ceva mai diferită în ceea ce privește plictiseala. Ei consideră această stare benefică și se bucură de ea făcând liste, găsind soluții la probleme mai vechi sau planificându-și viitorul.

Săgetător

Persoane active din fire, Săgetătorii nu suportă să stea, asta făcându-i să se simtă invizibili. Atunci când plictiseala bate însă și la ușa lor, aceștia preferă să privească ceasul ore în șir, sperând ca timpul să treacă mai repede.

Capricorn

Când Capricornii se plictisesc, de obicei e atunci când aceștia trebuie să facă ceva responsabil, ca atunci când așteaptă la coadă pentru a-și plăti amenzile. Deși ar trebui să fie mult mai responsabili, aceștia preferă să butoneze telefonul, tableta sau cel mai apropiat computer, căutând soluții pentru problemele lor.

Vărsător

Vărsătorii cuprinși de plictiseală își rod unghiile, se joacă cu părul sau își mușcă buzele – orice îi poate ține treji, deoarece somniferele și plictiseala au același efect pentru ei.

Pești

Peștii au obiceiul de a-și asuma vina pentru plictiseala din jurul lor. Cu o atitudine pozitivă și o minte creativă, aceștia ar trebui să fie capabili să iasă din această stare, deși nu le iese mereu. Atunci când nu reușesc, aceștia se culcă.

Citește și:
Lucrurile care îți distrug viața, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie