Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 14 ani. Ce mesaj emoționant le-a transmis artista

Emme și Max, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony, au împlinit săptămâna aceasta 14 ani.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 14 ani. Ce mesaj emoționant le-a transmis artista

Emme și Max, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony, au împlinit 14 ani. Cu această ocazie, artista le-a transmis un mesaj înduioșător, în care își declară iubirea necondiționată pe care o are pentru ei.

„Copiii mei, soarele meu, iubirile mele. Cea mai fericită zi de naștere pentru cele două nuci de cocos ale mele #MaxAndLulu. M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cel mai uimitor mod… Vă sunt atât de recunoscătoare!!!”, a scris Jennifer Lopez în descrierea clipului video în care o putem vedea alături de copiii săi în diferite ipostaze emoționante surprinse de-a lungul timpului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Astăzi este o zi specială…. Este 2/22/22… Se spune că această zi este una rară, un moment unic pentru umanitate. Astăzi se deschide poarta către un viitor mai bun, durabil și aliniat… o zi în care mergi mai departe și nu mai trăiești în trecut. O renaștere. Nu mă miră acest lucru, pentru că această zi de acum 14 ani a simbolizat prima zi din restul vieții mele. Max și Lulu, vă voi iubi pentru totdeauna… #UntilItBeatsNoMore”, a mai adăugat J.Lo.


Cântăreața a fost căsătorită cu Marc Anthony timp de 10 ani, din 2004 și până în 2014. În 2008 cei doi au devenit părinți. În prezent, Jennifer Lopez formează un cuplu cu Ben Affleck. Cei doi au mai avut o relație în urmă cu două decenii. Artista și actorul în vârstă de 49 de ani s-au întâlnit pentru prima dată în 2002 și s-au logodit mai târziu în acel an. Chiar dacă toți așteptau o nuntă, cei doi s-au despărțit în 2004. Însă, potrivit declarațiilor pe care artista le-a făcut recent, e posibil ca de această dată cei doi să facă pasul cel mare.

„Da, cred.”, a răspuns J.Lo când a fost întrebată dacă ne putem aștepta la o nuntă în viitorul apropiat. „Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus Lopez în cadrul emisiunii Today.

Citește și:
Michael Buble și soția lui, Luisana Lopilato, vor deveni părinți pentru a patra oară

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video