Cu ce zodie nu trebuie să ai niciodată o relație, în funcție de semnul tău zodiacal

Unele relații pur și simplu nu merg – nici măcar din punct de vedere astrologic.

Cu ce zodie nu trebuie să ai niciodată o relație, în funcție de semnul tău zodiacal

Cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu o relație care nu părea să meargă prea bine, indiferent cât de mult efort depuneați atât tu, cât și partenerul. Unele relații pur și simplu nu funcționează – nici măcar din punct de vedere astrologic!

Chiar dacă nu e imposibil să găsești o parte din cuplurile de zodii de mai jos mărturisind că au cea mai grozavă relație din viața lor, sau poate unii descoperă că se înțeleg mult mai bine ca prieteni decât în relație, tot ce poți face după ce parcurgi această listă e să te întrebi serios – ce zodie reușește cel mai bine să te calce pe nervi?!

Iată de la cine să nu ai așteptări prea mari, dacă ești…

Berbec: Rac

Se știe despre berbeci că nu sunt chiar cele mai răbdătoare persoane din lume – iar racii, pe de altă parte, pot fi extrem de sensibili în unele momente… Lucrurile nu vor merge prea bine când berbecul va vrea să facă lucruri, în timp ce racul va prefera să le gândească și să le planifice mai întâi.

Taur: Vărsător

Ambele zodii au fixurile lor de neînduplecat – fixuri aproape diametral opuse; dacă taurii se axează pe ordine și disciplină, vărsătorii sunt convinși că adevăratele fapte istorice se petrec numai atunci când regulile sunt încălcate (și fac tot posibilul să-și urmeze convingerile). În majoritatea timpului taurii și vărsătorii nu reușesc decât să se calce pe nervi reciproc.

Gemeni: Capricorn

Pe scurt – capricornii îi vor plictisi de moarte pe gemeni (chiar dacă, să ne înțelegem, capricornii pot fi chiar cele mai amuzante persoane dintr-o încăpere). Pe gemeni nu îi interesează mai deloc planurile capricornilor pe 10 ani, ci mai degrabă abia așteaptă să povestească la ce minune s-au mai gândit când mâncau de dimineață (adică pe la 4). O combinație extrem de dezordonată și de… riscantă.

Rac: Fecioară

Deși s-ar putea asemăna la capitolul perfecționism, tot aici s-ar rupe și lanțul de iubire – racii au nevoie de multă înțelegere și sprijin, însă cam tot ce pot fecioarele să ofere în situații limită se rezumă la critică, pragmatism și o lipsă acută de emotivitate; diferențele de abordare își spun cuvântul.

Leu: Scorpion

Cum ar putea sufletul petrecerii, aka leul, să reziste cu gelozia scorpionului pe cap?! Exact – misiune imposibilă. Mai mult decât atât, scorpionii tind să fie destul de rezervați la capitolul complimente – nimic mai tragic pentru lei, care trăiesc pentru-și auzi numele în conversații.

Fecioară: Săgetător

Fecioarelor le place să simtă pământul sub picioare (chiar și la propriu), în timp ce săgetătorii ar prefera să nu mai aterizeze niciodată. Spiritul liber al celor din urmă e mult prea mult pentru fecioare, care tânjesc după stabilitate și perfecțiune. Un singur lucru reușește să țină totuși aproape cele două zodii: sarcasmul de o finețe rară.

Balanță: Scorpion

Scorpionii ar merge până în pânzele albe ca să demonstreze că au dreptate – cu alte cuvinte, nu se tem de conflict, ba de multe ori par să-l provoace intenționat. Devine evident că unei balanțe, cu o personalitate pacifistă, chiar armonică, i-ar fi neînchipuit de greu să se obișnuiască în acest context.

Scorpion: Berbec

O combinație care ar putea da rezultate pentru maxim… o noapte. Deși chimia și tensiunea sexuală s-ar putea dovedi geniale, dimineața va aduce cu siguranță lupte pentru putere. Atât scorpionii, cât și berbecii adoră să conducă, așa că ori se lasă cu zeci de compromisuri, ori cu despărțiri fulger.

Săgetător: Taur

Dacă săgetătorii se dau în vânt după noi provocări și aventuri, pentru tauri nimic altceva nu se compară cu plăcerea confortului de acasă. Ceva nu prea se leagă, nu? Taurii și săgetătorii aproape că nu au nici măcar același habitat, astfel că o relație serioasă va veni cu multe sacrificii de ambele părți.

Capricorn: Săgetător

Știu, am fi putut spune mai pe scurt că săgetătorii pur și simplu nu ar trebui să aibă o relație cu nicio zodie de pământ – însă aceste combinații nu se lasă de cele mai multe ori decât cu nervii întinși la maximum (în cazul de față, nervii capricornilor care încearcă să îmblânzească un săgetător).

Vărsător: Pești

Vărsătorii nu pot să iasă decât cu alte persoane la fel de unice și de independente cum sunt și ei. Peștii se vor dovedi mult prea dependenți, vor cere mult prea multă atenție și chiar exagerat de multă grijă – vărsătorii pur și simplu au și alte treburi, precum să salveze planeta de la moarte.

Pești: Gemeni

E adevărat că peștii visează cu ochii deschiși aproape la fel de mult ca gemenii, însă cei din urmă își iubesc libertatea din tot sufeltul, pe când primii nu își doresc decât să-și întâlnească sufletul pereche; mai rău, din momentul în care se simt sufocați, gemenii se îndepărtează – iar odată ce peștii vor sesiza distanțarea, fără să înțeleagă de ce, se vor alege cu inima rănită.

Citește și:
Cum te ajută zodiile când nu ai un partener

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie