Ce înseamnă să ai o zodie compatibilă cu cea a partenerului

Pare că tu și noul tău partener aveți foarte multe lucruri în comun: hobby-uri, valori și aceeași pasiune pentru lucruri mai speciale, de exemplu documentare despre animale. Totul pare perfect până în momentul în care aveți prima ceartă și începi să te întrebi dacă zodiile voastre sunt de fapt compatibile.

Ce înseamnă să ai o zodie compatibilă cu cea a partenerului

Un prieten îți spune că semnele voastre astrale nu se aliniază: tu ești Săgetător (un semn de Foc) în timp ce iubitul tău este Taur (semn de Pământ). Asta înseamnă că tu ești un spirit liber și spontan, în timp ce el apreciază mai mult stabilitatea. Astfel, dacă tu te gândești să îți iei o pauză de 6 luni de la job pentru a călători în jurul lumii, este posibil ca el să nu privească lucrurile la fel de entuziasmat.

Pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile de fapt când vine vorba de compatibilitate, este bine să știi următoarele lucruri.

Cele 12 zodii sunt împărțite în patru mari elemente: Pământ, Aer, Apă și Foc, acestea reprezentând energiile vieții. Fiecare este diferită și conține diferențiere de personalitate, bazate parțial pe poziția astrelor.

Citește în continuare ce compatibilitate există între voi dacă aveți același element:

Zodiile de Pământ (Capricorn, Taur, Fecioară)

Vă potriviți aproape în orice domeniu și veți găsi satisfacție, lux, plăcere și mulțumire la final. Taurul este prudent, loial și cu un simț practic dezvoltat, adică toate calitățile pe care le cauți la partenerul ideal.

Capricornul are o viziune realistă asupra căsătoriei și știi că te poți baza pe el. Casa și familia sunt importante atât pentru tine, cât și pentru Taur. Acesta rar calcă strâmb, deoarece el apreciază fidelitatea. În plus, el apreciază un cămin frumos decorat, care să ofere un confort sporit. Între voi, zodiile de Pământ, există o compatibilitate puternică.

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător, Gemeni)

Având în vedere că amândoi aveți zodii de Aer, sunteți foarte analitici în conversații așa că pregătește-te ca dezbaterile să ocupe un loc important în relația voastră. Balanța este la fel de neliniștită ca tine, nu îi place să stea degeaba în casă, așa că veți dori să încercați noi activități și să vizitați locuri noi.

Atunci când tu și partenerul Balanță vă veți certa, după puțin timp veți reuși să depășiți acest moment. Niciunul din voi nu ține ranchiună, iar de cele mai multe ori reușiți să aveți aceeași dispoziție. Partenerul tău te va cuceri prin eleganță, iar compatibilitatea voastră este atât de bună încât cel mai probabil el este sufletul tău pereche.

Zodii de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Între voi este o conexiune puternică și sexy. Pentru Rac cea mai potrivită zodie ar fi una de Apă, iar cu Scorpionul totul va merge bine. Voi vă doriți același lucru, o casă, copii, intimitate și sex grozav pentru restul vieții. Fidelitatea este foarte importantă pentru Scorpioni, însă ei pot fi puțin posesivi.

De obicei vă potriviți atât de bine emoțional, încât puteți comunica și fără cuvinte. Amândoi aveți schimbări de dispoziție, așadar vă înțelegeți unul pe altul. Scorpionul va dori control total, însă folosește-te de șarmul tău personal pentru a negocia. Trebuie să ții cont că el poate fi mai încăpățânat decât tine, așa că este posibil să faci eforturi mai mari pentru a-l convinge de anumite lucruri.

Zodii de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Aceasta este o relație frumoasă, plină de lumină, putere, energie și putere. Între voi vor exista mereu idei strălucite, conversații picante și aventuri noi. Te vei îndrăgosti de inima bună a Leului și de modul în care reușește să te facă să zâmbești indiferent de cât de dificilă a fost o zi.

Amândoi sunteți zodii de Foc, așadar veți dori să cunoașteți întreaga lume. Semnele de foc sunt foarte creative, ceea ce înseamnă că veți schimba cu ușurință foarte multe idei. Pentru că veți dori aceleași lucruri, puteți să le obțineți mult mai ușor. Sunteți foarte eficienți, iar asta vă poate îmbunătăți finanțele. Între voi există un parteneriat între doi șefi, pentru că amândurora vă place să conduceți.

Leul este o zodie fermă, așa că poate fi încăpățânat câteodată, însă cu cât vă adaptați mai ușor amândoi, cu atât veți obține mai multe lucruri.

Citește și:
Cele mai puternice zodii, care sunt capabile să treacă peste orice obstacol

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie