Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodia lui

Partenerul tău chiar îți spune totul sau ai impresia că are câteva secrete pe care le ține departe de tine?

Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodia lui

Toți ne dorim ca partenerii de viață să fie deschiși și onești, dar există totuși niște subiecte pe care chiar nu ar trebui să le cunoaștem? Până la urmă, cât este de necesar să discutăm despre sistemul lor digestiv sau dacă li s-a părut frumoasă tipa fermecătoare din metrou?

Bineînțeles că depinde în funcție de genul de relație pe care îl ai și de ceea ce consideri că este potrivit pentru tine. Nimeni nu este sincer în totalitate, nici cu ei înșiși, dar nici cu partenerul lor.

Nu minte direct, dar omite să îți spună lucruri? Poate sunt detalii care nu prezintă importanță pentru el, dar te-ai simți rănită sau nervoasă dacă le-ai afla din altă sursă decât din partea partenerului?

Iată ceea ce ascund bărbații, în funcție de zodie:

BERBEC

Dacă partenerul tău din zodia Berbec ascunde lucruri față de tine, el va încerca să îți distragă atenția prin a pune multe întrebări sau să suspecteze că ceva nu este în regulă. Cu toate că viața lui este plină de activități, nivelul lui de energie va crește și mai mult și probabil că te va include și pe tine mai mult în planurile lui. Ar putea să te provoace la un meci de tenis sau să aranjeze acel weekend la care tot visați. Așadar, dacă se simte suspectat, el va fi nerăbdător, se va zbate și poate va face ceva puțin periculos.

TAUR

Dacă iubitul tău din zodia Taur îți ascunde lucruri, cel mai probabil el va încerca să îți transfere vinovăția și să te acuze că ascunzi lucruri față de el și nu ești directă. Se va gândi atât de mult la secretul pe care ți-l ascunde, încât acesta îi va acapara toate gândurile și îi va acorda o importanță prea mare. Cu toate că el știe că este vinovatul, până la urmă ajunge în a se considera victima din această situație.

GEMENI

Când un bărbat din zodia Gemeni are secrete de ascuns, el are abilitatea de a nu sesiza acest lucru și consideră că altcineva ascunde câte ceva. Ei nu se simt vinovați și nici nu își pierd timpul cu aceste gânduri, ba chiar au capacitatea de a te convinge că te îngrijorezi fără sens și că totul se petrece doar în imaginația ta.

RAC

Atunci când un Rac ascunde un secret față de tine, nu îl vei găsi în toane bune. Nu vei putea niciodată să îi prezici următoarea mișcare, dar se va strădui să nu te supere, va fi chiar mai atent decât de obicei, deoarece simte că vinovăția îl apasă. În mod normal, el îți spune totul și îi face plăcere să ți se destăinuie, însă atunci când îți ascunde ceva, va părea mai reticent în a îți spune ce se întâmplă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

LEU

Cu un Leu ai crede că ar fi destul de evident faptul că îți ascunde ceva, dar nu este cazul. De obicei, ei devin agitați și vor să controleze mai mult decât în general, astfel încât să te poată manipula și să îți distragă atenția de la faptul în cauză. Vor începe să interfereze cu viața ta, astfel încât să te țină cât mai departe de secretele lor.

FECIOARĂ

Bărbatul Fecioară este un maestru în a ține secrete și a ascunde ceea ce este evident. Nu ai nicio șansă să găsești o cale de a descoperi ce ascunde. Este foarte atent cu orice detaliu care ar putea conduce la suspectarea lui. Dacă cineva ar putea scăpa de infracțiunea perfectă, atunci cu siguranță acesta ar fi bărbatul Fecioară. Faptul că ascunde lucruri față de cei iubiți îi pune în valoare meticulozitatea bărbatului din zodia Fecioară, dar și natura analitică.

BALANȚĂ

Dacă bărbatul din zodia Balanță ascunde ceva față de tine, el va fi mult mai evaziv decât de obicei. Lui nu îi plac confruntările, deci dacă tu ai impresia că el încearcă să ascundă ceva, atunci discută cu el despre asta. Cel mai probabil va avea o reacție neașteptată dacă ascunde orice fel de secret. În orice caz, ai grijă! Dacă nu știi să gestionezi situația bine, ai putea să îți pui în pericol relația. Totuși, dacă el ascunde ceva important față de tine, relația oricum este compromisă.

SCORPION

Scorpionii urăsc minciuna și mincinoșii, deci dacă îți ascunde ceva, va fi un dezastru. Nu este secretul însuși, ci faptul că trebuie să minți pentru a îl avea. Dacă el pare deprimat sau că exagerează la cel mai mic lucru, atunci vei ști că ceva nu este în regulă. Cel mai probabil nu va fi capabil să trăiască cu acest secret și ți se va confesa. Însă oricât de sincer ar fi cu tine, el va avea câteva secrete pentru simplul fapt că este o persoană foarte privată și, totuși, este o diferență între o minciună și un secret.

SĂGETĂTOR

Atunci când un Săgetător are secrete, el va fi totuși foarte deschis în această privință. El nu se va stresa asupra oricărui detaliu ca și bărbatul Rac și nici nu va fi foarte secretos ca bărbatul Fecioară, dar cu siguranță că va fi implicat în vreun plan nou de vacanță sau o nouă descoperire, pe care o va și uita că era ascunsă. Atunci când îl vei confrunta, el îți va spune totul ca și când nu este nicio problemă și se va aștepta ca tu să fii foarte liniștită în această privință.

CAPRICORN

Dacă bărbatul Capricorn îți ascunde ceva, poți sta liniștită, deoarece el se va mustra singur mai tare decât ai putea să o faci tu vreodată. Lui nu îi place să mintă și se bazează foarte mult pe încredere. Dacă ascunde ceva, s-ar putea să aibă un motiv foarte bun pentru a o face. Dar, dacă tu crezi că el ascunde ceva, acesta te va preveni în a fi rănită, astfel încât el va fi capabil să își dea seama de asta.

VĂRSĂTOR

Bărbații Vărsător sunt ca o carte deschisă.. Mai puțin atunci când nu sunt. Dacă, prin ascunderea unui lucru față de tine, va putea să evite o scenă emoțională sau dramatică, atunci el este cu totul pentru. Probabil, el ți-a ascuns lucruri pe toată durata relației, fie că este vorba de emoțiile lor sau de caracterul lor.

PEȘTI

Bărbatul Pești vrea să își păstreze partenera fericită și este îngrozit de faptul că va face ceva ce va cauza destrămarea relației. Dacă ei chiar trebuie să ascundă ceva față de tine, ei vor fi chiar mai afectuoși și mai romantici decât sunt de obicei. Așteaptă-te să fii răsfățată, să ai parte de gesturi romantice și piese de artă special create pentru tine.

Citește și:
Zodiile care nu își respectă promisiunile, oricât de mult și-ar dori

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video