Cum arată iubirea cu un nativ din zodia Leu

Bărbații născuți în zodia Leu sunt sufletul petrecerii. Mereu veseli și amuzanți, ei pot anima orice mulțime.

Cum arată iubirea cu un nativ din zodia Leu

Prietenii tăi adoră să-i aduci cu tine la evenimente, pentru că sunt siguri că distracția e asigurată. De asemenea, bărbații născuți în zodia Leu sunt foarte pasionali și generoși.

Aici sunt câteva lucruri despre cum arată iubirea cu un nativ din zodia Leu.

1. Sunt îndrăgostiți de călătorii

Fă o rezervare în ultima clipă pentru o excursie. Va aprecia asta! Leii adoră vacanțele și le place foarte mult să viziteze locuri noi. N-o să-l auzi niciodată plângându-se de o călătorie în weekend!

2. Oricât ai fi de ocupată, acordă-i atenția de care are nevoie

Dacă ești foarte preocupată de cariera ta și pui relația pe un loc secundar, nu va fi bine deloc. Leii au nevoie să știe că sunt ascultați, așa că atunci când îți va spune că vrea să petreceți mai mult timp împreună, ar fi indicat să rezervi o masă în oraș, chiar și în timpul săptămânii.

3. Un lucru foarte important pentru ei este să se distreze

Nu te aștepta să vă petreceți sâmbăta jucând șah sau făcând binging. Leii sunt oameni care socializează foarte ușor, datorită personalității lor atrăgătoare, și au prieteni pentru tot felul de activități care le sunt pe plac.

4. Au gusturi foarte rafinate

Dacă vei avea un iubit Leu, nu va trebui să te ocupi tu de garderoba lui. Au luxul în sânge, investind mulți bani în tehnologie de ultimă generație, mașini, obiecte de mobilier, și lista ar putea continua la nesfârșit. Partea bună? Nu-ți va putea reproșa niciodată dacă dai prea mulți bani pe haine!

5. Sunt mari consumatori de artă

Dacă se apropie ziua lui și nu știi ce să-i iei, nu trebuie să te sfătuiești cu toate prietenele sau să iei la rând cataloagele pentru bărbați. Doar interesează-te ce piese se joacă la teatru sau dacă mai sunt bilete disponibile în stagiunea curentă de la operă. Va fi extaziat!

6. Nu fac compromisuri

Leii nu sunt tocmai oamenii cei mai dispuși la a face compromisuri, așa că știu foarte bine ce acceptă și ce nu. Pe cât de ușor se împrietenesc cu cei din jur, pe-atât de simplu le este să uite că acele persoane au existat vreodată. O greșeală este suficientă.

7. Le place să observi detaliile

Ei bine, unui nativ Leu nu va trebui niciodată să-i atragi atenția că ai fost la coafor. Observă repede și nu se sfiesc să aprecieze. Dar și tu trebuie să faci același lucru. Cum megalomania și orgoliul sunt două dintre caracteristicile lor principale, ai face bine să fii atentă la detalii și lucrurile mărunte pe care le fac pentru tine.

8. Sunt oameni foarte creativi

Nu doar că apreciază arta, ci chiar încearcă să creeze de câte ori au ocazia, fie că vorbim despre mici reamenajări în casă, ținuta pe care o vor purta la un eveniment sau, de ce nu, poezie sau desen. Este bine să ții cont de această latură a lor și să înțelegi că, pentru ei, procesul creativ este foarte important, și că au nevoie de spațiu și sprijin în același timp.

9. Le place să lenevească

Pentru nativii Leu, o lume ideală ar fi cea care s-ar conduce după sintagma „il dolce far niente”. Activitățile casnice nu sunt tocmai punctul lor forte, așa că trebuie să înțelegi că, dacă partenerul tău nu duce gunoiul sau nu tunde iarba, nu e pentru că nu te iubește, ci pentru că pur și simplu detestă să facă astfel de lucruri.

10. Evită cu profesionalism responsabilitățile

Chiar dacă asta este o caracteristică foarte des întâlnită la mulți oameni, Leii o fac într-un mod care uneori te poate lăsa fără cuvinte. De obicei, își asumă responsabilitatea pentru ceva doar atunci când știu că ar putea impresiona prin asta sau i-ar pune într-o lumină pozitivă.

Așadar, de un lucru poți fi sigură: chiar dacă viața lângă un nativ Leu nu e cea mai simplă dintre toate, n-ai nici o șansă să te plictisești!

Citește și:
Cele 4 zodii care nu pot fi de încredere pe termen lung

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie