Cât de norocoasă ești, în funcție de zodia ta

Simți că întregul univers este mereu de partea ta sau, din contră, te întrebi când vei reuși să obții tot ceea ce îți propui? Află cât de norocoasă ești, în funcție de zodia ta.

Cât de norocoasă ești, în funcție de zodia ta

Reușești să obții tot ceea ce îți propui, găsești mereu bluza pe care o căutai la reduceri sau locul perfect de parcare? Cu siguranță te-ai gândit cât de norocoasă ești, însă știai că acest lucru s-ar putea datora zodiei tale? Totodată, chiar și ghinionul poate avea aceeași cauză, astrele.

Berbec

Ești norocoasă în privința oportunităților. Tu îți faci singură norocul și nu te bazezi pe altfel de gânduri. Întotdeauna pui totul pe seama muncii și a efortului atunci când obții ceea ce îți dorești, iar dacă cumva dai greș, din nou te gândești că are de-a face cu acțiunile tale. În viață nu te bazezi pe noroc, însă ai momente în care simți că primești un ajutor în plus.

Taur

Pentru tine norocul nu prea există în viață. Ghinionul pare să te urmărească și tocmai de aceea ai învățat să întorci fiecare situație neplăcută în una favorabilă ție. Muncești pentru ceea ce îți dorești și, chiar dacă pierzi câteodată, acest lucru te ambiționează să lupți cu mai multă îndârjire. Poate ar trebui să iei în calcul achiziționarea unui pandantiv cu trifoi?

Gemeni

Dacă în trecut te bazai pe noroc, acum ai învățat că totul depinde de tine. Deși Gemenii se numără printre cele mai norocoase semne astrale, asta se datorează și inteligenței și ambiției de care aceștia dau dovadă. Practic, orice obstacol ai întâmpina, știi să treci peste el.

Rac

Racii s-au născut norocoși. Deși vei spune că nu este așa, gândește-te mai bine. Câte persoane din jurul tău reușesc să găsească ultima pereche de pantofi la reduceri sau câștigă mereu la orice joc? Încearcă să îți dai seama cât de norocoasă ești și să apreciezi acest lucru.

Leu

Leii nu pot fi considerați cei mai norocoși, însă aceștia știu să își construiască singuri succesul. Ai un simț dezvoltat și o intuiție care te ajută să profiți de fiecare oportunitate. Tu știi să îți controlezi viața și totodată să transformi chiar și situațiile pline de ghinion în momente mai plăcute. Orice s-ar întâmpla, vei avea mereu succes.

Fecioară

Fecioarele nu se numără printre cele mai norocoase zodii, însă asta nu te descurajează. Te-ai obișnuit să înveți să lupți pentru ceea ce îți dorești. Îți concentrezi toată energia asupra muncii, iar oamenii au impresia că totul ține de noroc și nu muncă în cazul tău.

Balanță

Tu știi că ești norocoasă și apreciezi acest lucru. Privești totul cu optimism și încerci să îi ajuți și pe cei din jurul tău să o facă. Pentru tine în fiecare situație există ceva bun, iar atitudinea aceasta chiar îți aduce doar momente plăcute.

Scorpion

Scorpionii nu au întotdeauna noroc, iar acest lucru se vede și în atitudinea lor. Cu toate acestea, trebuie să recunoști că obții aproape de fiecare dată ce îți propui, fie că este vorba de o nouă rochie sau noul job pe care ți l-ai dorit atât de mult.

Săgetător

Ești una dintre cele mai norocoase persoane, dar cu siguranță știai deja asta. Reușești să te adaptezi oriunde ai merge și de fiecare dată ai parte de momente memorabile. Fie că primești un loc mai bun în avion sau bilete la concertul preferat, nu poți spune niciodată că ai fost ocolită de noroc.

Capricorn

Capricornii au noroc, mai ales când vine vorba de finanțe. Câștigi cu ușurință premii importante sau pur și simplu primești ca moștenire obiecte valoroase. Desigur, știi cum să gestionezi și afacerile, așadar în cazul tău este vorba de noroc, dar și perspicacitate.

Vărsător

De-a lungul timpului ai întâmpinat mai multe greutăți, așadar este normal să nu te consideri cea mai norocoasă persoană. Cu toate acestea, nu cedezi niciodată și lupți, cu toate că ai avut până acum destul de multe situații dificile. Toate acestea te-au făcut să fii și mai ambițioasă.

Pești

Ești foarte norocoasă și știi asta, iar câteodată nu apreciezi acest lucru. Obții ceea ce îți dorești, fie prin modul în care gestionezi o situație, fie printr-un ajutor nevăzut. Tu crezi că meriți acest lucru, însă ar fi bine să apreciezi mai mult acest noroc.

Citește și:
Semnele zodiacale norocoase pe plan amoros

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie