Ce zodii te vor ierta – care sunt cele mai îngăduitoare semne astrale

Să zicem că ai făcut câteva alegeri mai puțin inspirate și ai supărat foarte tare pe cineva. Ce șanse ai să fii iertată?

Ce zodii te vor ierta - care sunt cele mai îngăduitoare semne astrale

Ei bine, asta depinde de relația pe care o aveți, de calitatea scuzelor tale și, desigur, de semnul astral al persoanei căreia îi ceri iertare! Ce zodie va fi foarte fericită să treacă peste? Ce zodie va ierta, dar nu va uita? Ce zodie te va face să muncești mult pentru a-i recâștiga încrederea? Află în continuare ce zodie te va ierta…

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Oarecum. Depinde de definiția pe care o ai pentru termenul iertare. Dacă vei supăra un Berbec, acesta se va înfuria, apoi va uita, dar când își va aminti se va enerva din nou și ciclul continuă.

Taur (20 aprilie – 20 mai): În niciun caz. Odată ce ai supărat un Taur, nu există nicio șansă să fii iertată. Dintre toate zodiile, Taurul este cel care îți va purta pica toată viață și nu ai ce să faci în legătură cu asta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Da, dar nu se știe cum, de ce sau când. Gemenii sunt schimbători așa că s-ar putea să te ierte imediat sau, din contră, este posibil să dorească să vorbească despre situație ore întregi. Cel mai simplu mod pentru a obține iertarea acestei zodii este să o faci să râdă.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Da. Cei din zodia Rac sunt atât de empatici, încât dacă poți apela la latura emoțională a situației și te poți conecta cu ei la un nivel mai profund, vor fi mai mult decât dispuși să te ierte.

Leu (23 iulie – 22 august): Poate. Depinde foarte mult de persoana ta. Leul este o zodie iubitoare, pozitivă și foarte loială, iar dacă ești foarte apropiată de această persoană, este posibil să te ierte pentru aproape orice (dar doar dacă depui și tu efort).

Fecioară (23 august – 22 septembrie): În mare parte, da. O Fecioară te va ierta, dar nu te va lăsa să uiți. Pentru că mintea lor e mereu activă și analitică, cei din zodia Fecioară vor aduce situația în discuție de fiecare dată, când orice mic detaliu le poate aminti de asta.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Absolut. O Balanță vrea cu adevărat să ierte pe toată lumea pentru a menține o atmosferă de pace, așa că dă-i un motiv – orice motiv- să treacă peste această situație și o va face.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Mult noroc. În cel mai bun caz, vei primi șansa să îi arăți că ai depus suficient efort emoțional pentru a merita a doua șansă; în cel mai rău caz, va folosi împotriva ta ceea ce ai făcut și îți va ruina viața.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Posibil. Dacă a fi o persoană iertătoare face parte din imaginea ideală a unui Săgetător, acesta te va ierta, însă poate la fel de ușor să fie o persoană foarte încăpățânată, „care le știe pe toate”, așa că depinde de norocul tău.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Nu. Un Capricorn nu va ierta niciodată cu adevărat, dar se va preface pentru o vreme dacă dorește sau are nevoie de ceva de la tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Eventual, pentru că iertarea este un lucru bun. Poate dura ceva timp, dar dacă îi vei prezenta motive bune pentru a te ierta, acest lucru s-ar putea să grăbească procesul.

Pești (29 februarie – 20 martie): Da. Peștilor nu le face plăcere să poarte pică. Te vor ierta, dar trebuie să le dai timpul și spațiul necesar să proceseze situația și să ajungă singuri la o decizie.

Citește și:
Cupluri de zodii care nu au aceeași chimie în realitate precum în mediul virtual

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie